MTQUA TravelMEDI
MTQUA
CERTIFIED
First & Only in Turkey
MTQUA TravelMEDI
MTQUA CERTIFIED

First and only

Medical Company

in Turkey

Försumma inte din hälsa, Upptäck en ny du!

Ögonlaser

i Turkiet


  • 15+ års erfarenhet av professionell medicinsk service
  • JCI ackrediterade sjukhus på hög nivå
  • All inclusive-paket till överkomligt pris
Gratis Konsultation

Your Name(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Ögonlaser i Turkiet

Behandling av synstörningar som närsynthet, hypermetropi och astigmatism med excimerlaser har varit allmänt kända inom medicinen. Det finns många tekniker inom ögonlaseroperationer såsom ReLEx Smile Laser, LASIK, iLASIK, FEMTOLASIK, LASEK, EPI-LASIK, PRK etc. Var och en har sina egna fördelar och nackdelar. Det viktigaste steget är att bestämma rätt metod för dig själv, för det kommer våra läkare att vägleda dig genom att utvärdera dina ögon och göra de nödvändiga beräkningarna.

Vår Doktor

Med en erfarenhet på nästan 25 år utför Dr Ali O. laserbehandlingar och operationer för grå starr. Han behandlar närsynthet, hypermetropi, astigmatism och presbyobia genom att använda de senaste teknologierna som LASIK, iLASIK, NO TOUCH, SMILE och PRK.

Med många vetenskapliga artiklar inom laserkirurgi utför Dr. Ali O. våra behandlingar för ögonsjukdomar med sitt team och högteknologisk utrustning.

Pris för Ögonkirurgi i Turkiet

Kostnaden för ögonlaserkirurgi i Turkiet varierar beroende på operationstekniken, läkarens erfarenhet och sjukhusets kapacitet. Vi inser att vissa människor från Amerika, Kanada, Storbritannien och Europa som vill genomgå ögonlaseroperationer i Turkiet ignorerar viktiga kriterier som läkarens erfarenhet och expertis och sjukhusutrustning för att få en prisfördel. Naturligtvis betyder "dyr operation" inte alltid "högkvalitativ operation", men den viktigaste punkten du bör vara uppmärksam på är att du inte ska göra din forskning bara "prisinriktad".

Priserna för ögonlaserkirurgi i Turkiet är minst 60 % billigare än Storbritannien, USA, Kanada och de flesta europeiska länder (som Italien, Spanien, Irland, Nederländerna, Danmark, Belgien, Tyskland, Sverige, Finland). Trots detta, även om det finns en läkare med samma erfarenhet och ett sjukhus med samma kvalitetsnivå, teknikerna som används vid operationen, kvaliteten på materialen som används, medicinen som ska användas under eller efter operationen, även utrustningen som t.ex. som bindor påverkar kuddar paketpriset.

I listan nedan kan du se de mest populära laseroperationerna (som relex smile, femto lasik, multifokala - trifokala linser) operationer och genomsnittliga prisklasser i Turkiet.

Mest Populära Kostnaden för Ögonlaserkirurgi i Turkiet

Femto LASIK Kostnad i Turkiet

Femto LASIK

400-800 / per öga

Multifokal - Trifokala linser Kostnad i Turkiet

Multifokal - Trifokal lins

1.250-2.750

Relex smile Cost in Turkey

ReLex Smile

1.950 - 5500

Våra Certifikat

TravelMEDI MTQUA certificate - First medical tourism company in Turkey
JCI certificate - JCI certificated hospitals in Turkey
TravelMEDI TURSAB certificate - TURSAB certificated medical tourism company in Turkey
TAOM certificate - TAOM certificated hospitals in Turkey
TPRECD certificate - TPRECD certificated hospitals in Turkey
TPRECD certificate - TPRECD certificated hospitals in Turkey

Kostnadsjämförelse för laseroperationer mellan Turkiet och USA, Sverige och Europa

Alla kostnader för ögonlaseroperationer du ser i tabellen nedan är genomsnittliga kostnader, och som vi nämnde ovan finns det många faktorer som påverkar priset. Till exempel typ av linser, laserapparat och det är prisskillnad mellan dem. Dessa kirurgiska typer och linser är inte upp till patientens egna preferenser, och den teknik som bedöms lämplig av läkaren tillämpas. Därför, som TravelMEDI, tillhandahåller vi gratis konsultation till våra patienter som ansöker till oss, bestämmer den mest lämpliga behandlingen och tekniken och erbjuder den mest prisvärda sjukvårdstjänsten.

Behandling Genomsnittlig kostnad i Turkiet Genomsnittlig kostnad i USA (€) Genomsnittlig kostnad i Sverige (€) Genomsnittlig kostnad i Europa (€)
ReLEx Smile €1250 - €2750 €3200 - €6500 €3900 - €8800 €3000 - €7000
Femto LASIK €400 - €800 per öga €1000 - €4000 per öga €1200 - €4800 per öga €1150 - €3200 per öga
Multifokala trifokala linser €1250 - €2750 €3200 - €6500 €3900 - €8800 €3000 - €5500
Kataraktkirurgi €1250 - €2750 €3200 - €6500 €3900 - €8800 €3000 - €5500
iLASIK €400 - €800 per öga €1000 - €4000 per öga €1200 - €4800 per öga €1100 - €3200 per öga
LASIK/LASEK/PRK €400 - €800 per öga €1000 - €4000 per öga €1200 - €4800 per öga €1100 - €3200 per öga
Jämförelsetabell för kostnad för ögonlaserkirurgi mellan Turkiet och USA, Sverige, Europa
Berat is one of our patient coordinator

Patientkoordinator

Berat

Fråga nu!

En av våra patientkoordinatorer svarar uppriktigt på alla frågor du vill ställa om Ögonlaser i Turkiet. Ögonlaser i Turkiet detaljer, kostnad, recensioner från andra patienter som utförde Ögonlaser i Turkiet före-efter och resultat. Tveka inte att fråga allt du vill veta om ögonlaseroperationer.

Ögonlaser i Turkiet Videorekommendation

De flesta kliniker hävdar sig själva som den bästa kliniken i Istanbul och de lägger på sina webbplatser några recensioner från icke-pålitliga webbplatser som är trustpilot eller reddit, men dessa recensioner tas av bots som inte är mänskliga. Vi tillhandahåller riktiga videorekommendationer från våra patienter som utförde Ögonlaser i Turkiet

Några av anledningarna till att patienter är nöjda som hade Ögonlaser i Turkiet:

JCI ackrediterat sjukhus utrustat med högteknologi Hygieniska, rymliga operationssalar enligt EU-standarder Boende på lyxigt hotell i centrum av Istanbul VIP-tjänster (överföring, boende, assistans) med geniala kontaktannonser Du kommer att känna dig riktigt speciell, nästan som att vara hemma
12.000 Glada Patienter
30 Olika Länder
25 Vårdpersonal
Vittnesmål från Verifierade Patienter

Recensioner av Ögonlaser i Turkiet

Recensioner av våra patienter som föredrar TravelMEDI för Ögonlaser i Turkiet operation runt världen och deras Ögonlaser i Turkiet-upplevelse.

Försumma inte din hälsa, upptäck en ny du! Skicka in din begäran nu!

Your Name(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.