Våra Läkare

Dr. Oyku Celen
Hudläkare / Grundare

Hudläkare Dr. Öykü Çelen är en av grundarna av TravelMEDI. Vår läkare som också är medicinsk teamkoordinator för TravelMEDI, utför behandlingar av våra patienter som ansöker om hårtransplantation och hudsjukdomar. Hon delar sina erfarenheter som talare i många nationella och internationella kongresser. Hon följer också de senaste teknikerna och metoderna för sina patienter.

Op. Dr. Esra B.
Plastikkirurg

Plastisk och rekonstruktiv kirurg Dr. Esra B. är specialiserad på plastikkirurgi, särskilt ansikts-, kropps- och bröstoperationer genom att använda de senaste tekniska metoderna. Hon förmedlar sin kunskap till sina kollegor på olika nationella och internationella kongresser.

Dr. Taylan A.
Tandläkare

Vår maxillofacial kirurg Dr. Taylan A. och hans team tar hand om våra patienter som lider av tandproblem. Dr. Taylan A. specialiserar sig på maxillofacial och implantologi operationer och erbjuder också sina andra utbildningsprogram.

Op. Dr. Erkan T.
Allmänkirurgi

Dr. Erkan T specialiserar sig främst på fetmabehandlingar samt återflöde, bröstsjukdomar, endoskopiska applikationer och brokbehandlingar. Han använder särskilt de senaste teknikerna inom fetma behandlingar.

Op. Dr. Ali O.
Ögonläkare

Med en erfarenhet på nästan 25 år uppträder Dr. Ali O. laserbehandlingar och kataraktoperationer. Med den senaste tekniken som LASIK, iLASIK, NO TOUCH, SMILE och PRK behandlar han närsynthet, långsynthet, strukturella defekter och presbyopi.