PLASTIKKIRURGI I TURKIET

Slösa inte din tid,
Upptäck en ny du …

Plastikkirurgi i Turkiet

Plastikkirurgi i Turkiet

Som TravelMEDI utför vi plastikkirurgi på fullvärdiga sjukhus med de bästa kirurgerna i Turkiet. För dem som inte är nöjda med bröstens storlek eller form och vill ha ett estetiskt bättre utseende, erbjuder vi bröstoperationer som bröstförstoring, bröstlyft, bröstreduktion och gynekomasti (manlig bröstutveckling).

Även för dem som har andningssvårigheter på grund av en olycka eller vill ha en bättre formad näsa, utför vi näsplastikkirurgi (även känd som näsoperation). Förutom dessa operationer utför vi också ansiktslyftningar och ögonlocksoperationer (även känd som Blepharoplasty) för dem som vill ha ett yngre utseende utan alla rynkor och hängningar. Inte bara ansiktet och brösten, vi erbjuder också bukplastik (magplast) och vaser fettsugning för att bli av med överflödigt kroppsfett och Brazilian Butt Lift (skinkförstoring) för att få mer sexiga och rundare skinkor.

En av de utmärkande egenskaperna hos TravelMEDI är att vi kan utföra kombinerade plastikkirurgier tack vare vårt erfarna team av de bästa kirurgerna i Turkiet. På detta sätt kan patienter få mer än ett problem löst, och ännu viktigare, det ger en stor kostnadsfördel. Det är till exempel möjligt att utföra näsplastik och bröstförstoring tillsammans eller också hårtransplantation.

Turkiet har blivit ett av de mest föredragna länderna tack vare mycket erfarna kirurger och välutrustade sjukhus. Varje år kommer hundratusentals internationella patienter till Turkiet för att genomgå plastikkirurgi. Dessutom är det en bra idé att ha din drömkropp med plastikkirurgi och också ha chansen att besöka vackra turistplatser i Turkiet som Capadoccia, Bodrum, Antalya.

Priser för plastikkirurgi i Turkiet

Näsoperation

Bröstförstoring

Fettsugning (Vaser)

Hårtransplantation

Gynekomasti (Manlig bröstförminskning)

Bukplastik

Brazillian Buttock Lift (Rumpförstoring)

Ögonlocksplastik

Ansiktslyft

Våra Certifikat
Några av dem som har föredragit att vi har en ny början i deras liv genom att genomgå en plastikkirurgi i Istanbul.

Självupptäckare

Försumma inte din hälsa, upptäck en ny du!

Skicka in din begäran nu!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.