MTQUA TravelMEDI
MTQUA
CERTIFIED
First & Only in Turkey
MTQUA TravelMEDI
MTQUA CERTIFIED

First and only

Medical Company

in Turkey

Försumma inte din hälsa, Upptäck en ny du!

Tandbehandlingar

i Turkiet


  • 15+ års erfarenhet av professionell medicinsk service
  • JCI ackrediterade sjukhus på hög nivå
  • All inclusive-paket till överkomligt pris
Gratis Konsultation

Your Name(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Tandvård i Turkiet

Tandbehandling är bland de mest utförda behandlingarna i Turkiet, och den mest idealiska tandkliniken och tandläkarna finns i Istanbul för personer som vill ha ett naturligt tandutseende både vad gäller estetik och hälsa. Tandbehandling omfattar inte bara tänderna, utan även strukturen i munnen och käken. Som TravelMEDI bestämmer vi den mest lämpliga behandlingsmetoden för din mun och käke med vårt kvalificerade och högt utrustade tandläkareteam och utför dina naturliga aktiviteter som att le, tala, äta utan att orsaka några störningar.

Genom att behandla dina tänder kan du få en hälsosam munstruktur, men du kan också få ett väldigt stilrent utseende med estetiska ingrepp. Till exempel, med zirconia- eller porslinsfaner kan ditt leende vara precis som Hollywood-stjärnor.

Som TravelMEDI undersöker vi först tomografin för att bestämma den mest exakta behandlingen från våra patienter som kommer från olika länder för tandbehandling, och som ett resultat erbjuder vi de mest idealiska behandlingsmetoderna. Vi erbjuder många behandlingsmetoder såsom rotbehandling, högkvalitativa implantatmärken, fanertyper, tandblekning och rengöring samt kompositfyllning som pakettjänst.

Pris på tandvård i Turkiet

Kostnaden för tandbehandlingar i Turkiet varierar beroende på operationstekniken, läkarens erfarenhet och sjukhusets kapacitet. Vi inser att vissa människor från Amerika, Kanada, Storbritannien och Europa som vill genomgå tandkirurgi i Turkiet ignorerar viktiga kriterier som läkarens erfarenhet och expertis och sjukhusutrustning för att få en prisfördel. Naturligtvis betyder "dyr operation" inte alltid "högkvalitativ operation", men den viktigaste punkten du bör vara uppmärksam på är att du inte ska göra din forskning bara "prisinriktad".

Priserna för tandläkarkirurgi i Turkiet är minst 60 % billigare än Storbritannien, USA, Kanada och de flesta europeiska länder (som Italien, Spanien, Irland, Nederländerna, Danmark, Belgien, Tyskland, Sverige, Finland). Trots detta, även om det finns en läkare med samma erfarenhet och ett sjukhus med samma kvalitetsnivå, teknikerna som används vid operationen, kvaliteten på materialen som används, medicinen som ska användas under eller efter operationen, även utrustningen som t.ex. som bindor påverkar kuddar paketpriset.

I listan nedan kan du se de mest populära tandläkaroperationerna (som All-on-4, implantat, krona, faner) operationer och genomsnittliga prisklasser i Turkiet.

Mest Populära Tandvårdskostnaden i Turkiet

Kostnad för Tandimplantat i Turkiet

Kostnad för Tandimplantat i Turkiet

400 / per implantat

Kostnad för tandkrona i Turkiet

Kostnad för tandkrona i Turkiet

400 / per krona

All-on-4-implantat kostar i Turkiet

All-on-4-implantat kostar i Turkiet

1.750 - 2.700

Laminatfaner kostar i Turkiet

Laminatfaner kostar i Turkiet

300 / per faner

Kostnad för tandblekning i Turkiet

Kostnad för tandblekning i Turkiet

200

Våra Certifikat

TravelMEDI MTQUA certificate - First medical tourism company in Turkey
JCI certificate - JCI certificated hospitals in Turkey
TravelMEDI TURSAB certificate - TURSAB certificated medical tourism company in Turkey
TAOM certificate - TAOM certificated hospitals in Turkey
TPRECD certificate - TPRECD certificated hospitals in Turkey
TPRECD certificate - TPRECD certificated hospitals in Turkey

Tandbehandlingar Kostar Jämförelse Mellan Turkiet och USA, Sverige och Europa

Alla kostnader för ögonlaseroperationer du ser i tabellen nedan är genomsnittliga kostnader, och som vi nämnde ovan finns det många faktorer som påverkar priset. Till exempel typ av linser, laserapparat och det är prisskillnad mellan dem. Dessa kirurgiska typer och linser är inte upp till patientens egna preferenser, och den teknik som bedöms lämplig av läkaren tillämpas. Därför, som TravelMEDI, tillhandahåller vi gratis konsultation till våra patienter som söker till oss, bestämmer den mest lämpliga behandlingen och tekniken och erbjuder den mest prisvärda sjukvårdstjänsten.

BehandlingGenomsnittlig kostnad i TurkietGenomsnittlig kostnad i USA (€)Genomsnittlig kostnad i Sverige (€)Genomsnittlig kostnad i Europa (€)
Tandimplantat€400 per implantat€1200 per implantat€1500 per implantat€950 per implantat
Tandkrona€400 per krona€1200 per krona€1500 per krona€950 per krona
All-on-4 implantat€1750 - €2700€4750 - €8000€6500 - €9000€5000 - €8000
Laminatfaner€300 per faner€900 per faner€1100 per faner€1000 per faner
Tandblekning/blekning€200€600€900€900
Jämförelsetabell för kostnader för tandbehandlingar mellan Turkiet och USA, Sverige, Europa
Berat is one of our patient coordinator

Patientkoordinator

Berat

Fråga nu!

En av våra patientkoordinatorer svarar uppriktigt på alla frågor du vill ställa om tandbehandlingar. Tandbehandlingsdetaljer, kostnad, recensioner från andra patienter som utfört tandläkarkirurgi i Turkiet före-efter och resultat. Tveka inte att fråga allt du vill veta om tandbehandlingar.

Tandvård i Turkiet Före-Efter Resultat

Några av dem som har föredragit att TravelMEDI ska få en ny början på sitt liv genom att ha en Tandvård i Turkiet procedur i Istanbul.

Observera att vi måste ta bort våra före-efter-galleribilder på grund av GDPR-begränsning. Vänligen kontakta oss för mer information och resultat före efter.

12.000 Glada Patienter
30 Olika Länder
25 Vårdpersonal
Vittnesmål från Verifierade Patienter

Recensioner av Tandvård i Turkiet

Recensioner av våra patienter som föredrar TravelMEDI för tandbehandlingar runt om världen och deras upplevelse av Tandvård i Turkiet.

Försumma inte din hälsa, upptäck en ny du! Skicka in din begäran nu!

Your Name(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.