MTQUA TravelMEDI
MTQUA
CERTIFIED
First & Only in Turkey
MTQUA TravelMEDI
MTQUA CERTIFIED

First and only

Medical Company

in Turkey

Plastikkirurgi i Turkiet Recensioner

TravelMEDI tar mycket hänsyn till vittnesmålen om plastisk estetisk, bariatrisk, tand- eller ögonoperation med laser, och hämtar ständigt inspiration från patienters förslag för att förbättra och komma närmare och närmare en utmärkt service ur alla synvinklar.Av denna anledning kommer varje patient att under dagarna efter operationen tillfrågas om en kort genomgång, där de kommer att fråga sin åsikt om plastikkirurgin i Istanbul; därefter, om det uttryckligen tillåts, kommer vi att publicera vittnesmålet för att göra vårt arbete så transparent som möjligt.De verkliga plastikkirurgierna i Turkiet är det bästa sättet att låta folk veta hur vi arbetar och bryr oss om patienten.

Professor Mustafa och hans nöjda patient
nöjda patienter efter bariatrisk operation och hårtransplantation

3.900+

Glada Ansikten

Att se glada ansikten genom att ta fram en definitiv lösning på problemet med kropp, bröst eller ansikte är vår största bedrift.
12.000 Glada Patienter
30 Olika Länder
25 Vårdpersonal
Made by fffuel.com

Att komma från Kanada till Turkiet var inget lätt beslut, men Beret var alltid där för att svara på alla mina frågor i förväg och vara där under hela processen. Jag kunde inte vara nöjdare med min näsa och bröstförminskningar. Dr. Ezra lyssnade på mina behov och önskemål och såg till att jag fick de resultat jag önskade. Om du funderar på att åka till Turkiet för någon kosmetisk procedur, så rekommenderar jag starkt Dr. Ezra och hennes team!

Jag gjorde en näsplastik och en septoplastik. Min näsa ser ut som planerat och allt angående operationen och t.ex. transport i Turkiet gick bra. Mina frågor besvarades också snabbt via WhatsApp. :) Hittills har läkningen gått snabbt och det har inte varit några komplikationer att oroa sig för. Tack, TravelMEDI!

Jag blev remitterad av en vän som gjorde samma operation som jag. Beret var arrangören/översättaren, han var professionell och informativ med alla frågor jag ställde, han skulle svara på mina e-postmeddelanden/sms omedelbart. Min kirurg var Dr Ezra, hon var också mycket professionell och en perfektionist vilket jag tror är viktigt i hennes specialitet. Sjukhuset var rent och sjuksköterskorna så hjälpsamma som de kunde vara även med den uppenbara språkbarriären. Nu efter operationen återhämtar jag mig bra, utan några tecken på infektion och med det resultat jag ville ha.

Bröstförminskning

Jag blev trevligt bemött av assistenten genom whatsapp singel i början, han var flexibel och alltid tillgänglig. Dr Ezra behandlade mig på ett trevligt och professionellt sätt och hon lyssnade på alla mina önskemål. Jag fick tydlig information om vistelsen på sjukhuset och all information om efter operation. Sjukhuset var rent och fräscht. Personalen var snäll och hjälpsam. Bekvämt och lyxigt hotell med vänlig personal. Jag skulle absolut rekommendera Travelmedi vidare.

För en månad sedan hade jag nöjet att få er tjänst, för att jag återställt mina bröst till forna glans. Den uppmärksamma kundservicen och informationen om proceduren och uppvisningstiden (så att du inte slösar bort din tid i Instanbul), var oklanderlig. Jag rekommenderar starkt denna anläggning. Din Karina Mønster 

Jag ska vara ärlig, jag var väldigt nervös över att resa till Turkiet ensam för operation, men Berat och hans team såg till att jag var bekväm varje steg på vägen. Han kommunicerade med mig före resan och efter operationen bara för att checka in och se hur jag mådde och om jag behövde något. Dr. Ezra är fenomenal och lyssnade verkligen på mina förfrågningar och än så länge ser min näsa ut precis som den mock-up hon skapade åt mig. Jag skulle rekommendera denna upplevelse till alla!

Näsplastikoperation

Jag gjorde en näsplastik av Dr. Esra Bilgen och jag kunde inte vara mer nöjd med upplevelsen och resultatet. Det är bara 10 dagar efter operation men än så länge ser allt fantastiskt ut. Jag var verkligen orolig innan jag reste till Turkiet men Patientkoordinator Berat var mer än fantastisk och svarade på alla mina frågor, hade allt ordnat, kollade upp mig efter operationen och var alltid tillgänglig. Jag kunde inte vara nöjdare med den utmärkta service han gav under hela min vistelse i Istanbul.Jag är extremt imponerad, jag kunde inte rekommendera TravelMedi nog!!

Allt sköttes riktigt bra, från konsultationen före operationen, till själva operationen och sjukhusvården, post op eftervården. Onlinesupporten före, under, efter operationen har också varit bra.

Jag hade den perfekta upplevelsen med Travelmedi. Det var definitivt läskigt att boka plastikkirurgi i ett annat land (jag kom till Turkiet från USA) men travelmedi har det till en konst. Från början hade jag meddelanden med Berat och han var min kontakt och översättare under hela min vistelse. Han var väldigt tålmodig med mina många frågor och såg till att jag var okej. Min kirurg, Dr. Bilgen, som är en inkarnerad underkvinna, gjorde ett fantastiskt jobb på min näsa! Hon såg till att mina förväntningar var realistiska och vi kom fram till en plan tillsammans. Jag kunde inte vara nöjdare med mina resultat! Hotellet jag placerades på låg i ett härligt läge och hade god mat när jag inte mådde bra nog att lämna hotellet. Min postvård är fantastisk och jag känner att de verkligen bryr sig om sina patienter.

Jag har velat få en bröstförminskning sedan jag var 14 tror jag, jag är 26 nu och jag gjorde det äntligen! Sedan början av min resa med TravelMedi har jag älskat allt med dem, deras professionalism och vänlighet var anmärkningsvärd! De var så hjälpsamma och fick mig att känna mig bekväm och bekväm med hela proceduren hela tiden! Dr Esra Bilgen gjorde ett fantastiskt jobb, jag är så nöjd med resultatet, jag kan fortfarande inte tro det! :) Dessutom var Berat Erten en pärla! Han var så hjälpsam och tog sig verkligen tid att förklara varje enskild aspekt av resan såväl som proceduren, vilket gjorde att vår resa till Istanbul och tillbaka till London kändes som en bris! Jag kommer 100% tillbaka snart för näsplastik också och jag vill följa med dem då de var verkligen underbara! Jag kan verkligen inte rekommendera dem tillräckligt! :)

Bröstförminskning

Jag var i söder en goda händer! Personalen var så otroligt hjälpsam och gud konst där Jobb. Hotellet som de bokade var fantastiskt. Det bästa av mitt besök i Istanbul var resultatet, god sömn, personal, doktorn och korsetten Mr. Berat ho var min resepåträngande Berat

Det var en fantastisk upplevelse. Jag kände mig trygg redan från början! Assistenten hjälpte till vad som behövdes och var så kompetent! transporten var alltid enligt schemat! Min operation gick perfekt, min kirurg är så duktig. Besiktas är en vacker del av Istanbul!

Jag hade en fantastisk upplevelse med TravelMEDI. Mycket professionell och så bra service, jag kan inte skylla på laget/upplevelsen alls. Berat är helt fantastisk - så hjälpsam och alltid tillgänglig och Dr Esra är suverän inom sitt område. Det är tidiga dagar men jag är så nöjd med mina mastopexi (bröstlyft) resultat. Jag kom precis tillbaka till Storbritannien idag och planerar redan min nästa resa!

Mastopexy (bröstlyft)

Min upplevelse med TravelMEDI var fantastisk!!! Berat, assistenten, var så hjälpsam och svarade på alla mina frågor. Och alla var så trevliga och hjälpsamma. Jag älskar dem verkligen, jag skulle göra det 100 gånger om.

Sedan mitt första möte med Esra-läraren och hennes team har intresset och relevansen aldrig förändrats. Jag är glad att jag litade på Esra-läraren och hennes team. Jag rekommenderar starkt Dr Esra och hennes team. Hon är en mycket skicklig kirurg.

Jag är oerhört imponerad över hela upplevelsen och hur den utfördes. Jag var väldigt skeptisk i början när jag reste hela vägen från USA till Turkiet, men det var värt det och jag har inte tillräckligt med ord för att uttrycka min tacksamhet för att jag tog hand om min operation och skulle starkt rekommendera dem till alla som vill få någon förfarande gjort med dem.

Fantastisk! Mycket professionella med vad de gör och jag har blivit mycket imponerad. Jag reste från USA hela vägen till Istanbul och de försäkrade mig och berättade för mig hur allt skulle bli. Dr Esra har änglahänder och gjorde precis som hon sa att hon skulle. de bästa händer ner.

I contacted Travel Medi when looking for a surgeon for my closed rhinoplasty and loved the team immediately! My sister and I traveled from New York, USA to Istanbul for the procedure and TravelMedi arranged everything perfectly, I did not have to be worried about a thing. They arranged transfers, hotel, and consultation as well as the surgery with Dr. Esra Bilgen, an outstanding surgeon who did a wonderful job! I would definitely recommend everyone to book through TravelMedi and would love to come again to Istanbul for other procedures! 

Recensioner av bästa klinik i Turkiet

De flesta kliniker hävdar sig själva som den bästa kliniken i Istanbul och de lägger på sina webbplatser några recensioner från icke-pålitliga webbplatser som är trustpilot eller reddit, men dessa recensioner tas av bots som inte är mänskliga. Vi tillhandahåller riktiga videorecensioner tagna från våra patienter som utfört plastikkirurgi, bariatrisk ögonoperation med laser av TravelMEDI.

Några av anledningarna till att patienter är nöjda som genomgått plastisk estetisk, bariatrisk, ögonlaseroperation eller tandbehandling i Turkiet av TravelMEDI:

JCI-certifierat hotell med hög standard Hygieniskt, rymligt hotell i centrala Istanbul VIP-tjänster (överföring, boende, assistans) med geniala kontaktannonser Du kommer att känna dig riktigt speciell, nästan som att vara hemma

Marissa & Claire Videorecension

Marissa och Claire har genomgått näsplastik 2022 och du kan se deras recensioner efter näsoperation i Turkiet

Elisa Videorecension

Elisa har utförts bröstförstoring och bröstlyftsoperation av TravelMEDI 2021 och du kan lära dig hennes tankar.

Michela Videorecension

Michela har blivit utvald till TravelMEDI för iLASIK-operation 2021 och du kan se hennes recension efter ögonlaseroperation i Turkiet

Silvia Videorecension

Silvia har blivit vald till TravelMEDI för näsoperation i Turkiet och du kan se hennes åsikt efter operationen.

Amal Videorecension

Amal har genomgått näsoperation i Turkiet och du kan lära dig hennes åsikter om TravelMEDI medicinska tjänster.

Anna Maria Videorecension

Anna Maria har blivit vald till TravelMEDI för näsoperation 2020 och du kan lära dig vår läkartjänst genom att titta på hennes åsikt.

Försumma inte din hälsa, upptäck en ny du! Skicka in din begäran nu!

Your Name(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.