MTQUA TravelMEDI
MTQUA
CERTIFIED
First & Only in Turkey
MTQUA TravelMEDI
MTQUA CERTIFIED

First and only

Medical Company

in Turkey

Försumma inte din hälsa, Upptäck en ny du!

Näsoperation

i Turkiet


  • 15+ års erfarenhet av professionell medicinsk service
  • JCI ackrediterade sjukhus på hög nivå
  • All inclusive-paket till överkomligt pris
Gratis Konsultation

Your Name(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Näsoperation i Turkiet

Näsoperation som är också känd som näsplastik är en av de mest föredragna estetiska operationerna. Tillsammans med utvecklingen inom medicinområdet och med hjälp av nya metoder är näsplastik operation en av de operationerna med mycket enklare och mycket bättre resultat.

Näsoperation genomförs av många läkare i Sverige. Näsplastik utförs av många läkare i stora städer som Stockholm, Göteborg och Malmö i Sverige. Näsplastik i Sverige, särskilt i städer som Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsinborg är mycket dyra på grund av höga kostnader. Av denna anledning åker många personer till olika länder för att ha näsplastik med lämpliga budgetar. Många svenskar åker till Turkiet för näsoperation, eftersom Turkiet är ungefär 3-3,5 timmar från Sverige.

Detaljer om näsoperation, operationsprocess, vanliga frågor om bröstförstoring. Prisjämförelse för näsplastik mellan Turkiet och Sverige, Europa och Storbritannien.

Vi utför oftast våra operationer med sluten näsplastikteknik. Men beroende på patientens tillstånd och problem i näsan utför vi även öppen näsplastik.

Näsoperation i Turkiet Detaljer


Anestesi

Generell

Procedurens Varaktighet

2-3 Timmar

Sjukhusization

1 Nat

Exakt Resultat

6-12 Måneder

Återgå till det sociala livet

3 Dagar

Återgå till arbete

1 Vecka

Återhämtning av sportaktivitet

4 Veckor

Genomsnittlig smärta efter 3 dagar

0-1 *

*Smärtbedömnings skala: från 0 = smärtfri till högst 5 smärtor.

Hur utförs näsplastik?

Näsoperation bör genomföras i samma operation genom att utvärdera strukturpronlemet i den inre delen av näsan och estetiska problem i den yttre delen. Eftersom strukturerna i näsan är sammankopplade, återspeglas deformationen hos en i de andra. Näsoperation genomförs med tanke på endast en struktur kan i allmänhet orsaka att annan deformation kommer fram och kanske förvärrar den. Av denna anledning bör de inre och yttre delarna av näsan utvärderas som en helhet och kirurgisk behandling bör utföras under samma session som helhet.

Till exempel en krökning som finns yttre delen av näsan sammanför med krökning i brosket som finns inre delen som kallas septum. Denna krökning orsakar ofta turbinatillväxt i näsborrarna. “Septorhinoplasty och turbina operationen” bör genomföras hos en sådan patient under samma session. Det är inte möjligt att endast korrigera den yttre krökningen utan att korrigera septum i näsan. Att korrigera septum i näsan gör det möjligt för patienten att andas lättare efter operationen.

Näsplastik operationen är en typ av operation som vanligtvis utförs under generell anestesi. I enkla näsplastik operationer som endast kräver små rörelser kan lokalbedövning också appliceras i enlighet med läkarens önskemål. Medan operationen tar ungefär 2-2,5 timmar, tar en rhinoplasty operationen oftast 1 dag tillsammans med förberedelser före operationen och tillämpningar efter operationen och observationsperioder. Det är viktigt för er komfort att stanna på sjukhuset den första natten i enlighet med er läkares råd. Det finns två olika näsplastik tekniker som ofta föredras.

  • Öppen näskirurgi: De intranasala vävnaderna uppnås genom att göra ett snitt i huden i strukturen som kallas “columella” som delar näsborrarna i två och septoplasty eller rhinoplasty operationerna genomförs.
  • Stängd näskirurgi: Det problematiska området uppnås genom att komma in genom en av näsborrarna genom att göra snitt på vissa punkter och näskirurgi utförs. Det finns ingen risk för estetiska ärr, eftersom det inte finns något snittärr på den yttre delen av näsan.

Som TravelMEDI genomför vi oftast våra operationer med stängd näsplastik-teknik. Men beroende på patientens tillstånd och problem i näsan tillämpar vi också öppen näsoperation. Den teknik som ska väljas vid näsoperation varierar beroende på deformationen hos patienten, patientens önskemål och kirurgens erfarenhet.

Hur länge tar återhämtningsperioden för näsplastik?

Återhämtningsperioden hos patienter som genomgår näsplastik varierar beroende på operationensomfattning, patienter kan dock i regel börja gå runt inom 4-6 timmar, och om det inte finns illamående och kränkningar efter 6 timmar kan de börja äta. I vissa fall skrivas patienter ut samma dag men ibland skrivas de ut nästa dag efter att ha hållits under observation i 1 natt. I slutet av operationen placeras oftast tamponger i näsan. Dessa tamponger tas bort 1-2 dagar senare och formen som är placerad näsans baksida avlägsnas cirka 1 vecka efter operationen. Om inga komplikationer uppstår kan patienter oftast återvända till jobber inom 1 vecka efter operationen. Det är normalt att svullnad och blåmärken uppstår efter operationen och det sjunker till en nivå som kan täckas med smink på 1 vecka eller 10 dagar genom att minska med tiden. 75-80% av ödem som uppstår försvinner i 1 månad efter operationen. Den riktade formen och fullständig återhämtning uppnås ett år efter operationen. Under denna process är det normalt att se ödem i näsområdet som uppstår på morgonen och försvinner under de följande timmarna.

Vad bör övervägas efter näsplastik?

Ni bör rengöra silikontampongen som appliceras efter rhinoplasty den första veckan och hålla den öppen. På det här sättet kan ni andas lättare. Att appliceras is i minst 2-3 dagar kommer att skydda er mot svullnad och blåmärken som kan uppstå i näsan. Det är nödvändigt att ta en paus från sporter som kräver kroppskontakt, tyngdlyftning, tennis, andra tunga sporter och att bara ett tungt föremål i upp till 1 månad. Från och med den andra veckan kan man göra träning, simning och individuella sporter. Man kan vandra 2-3 dagar senare.

Om möjligt, är det nödvändigt att inte använda glasögon i 6 månader, om nödvändigt, ska det inte användas minst 2-3 månader och senare ska man använda glasögon som inte är särskilt tunga. Användning av linser bör föredras. För att förhindra ödem är det nödvändigt att ta en 1 månads paus från bastu, turkiskt bad, solarium, solbad och ångbad, hav och pool. Ni kan duscha efter att skenan har tagits bort.

Medicinsk Samordnare

Vår medgrundare dermatolog Dr Oyku Celen är vår medicinska samordnare och organiserar behandlingarna som specifikt utvärderar patientens tillstånd och fall.

Our Sjukhus

Sjukhus

TravelMEDI utförs alla sina operationer på sjukhus som är ackrediterade av JCI och har internationella standarder med den senaste tekniken.

AC Macka

Hotell

Vi tar emot dig på lyxiga hotell av hög kvalitet i Istanbuls centrala områden som ligger nära våra medicinska anläggningar och även till alla turistattraktioner.

Våra Certifikat

TravelMEDI MTQUA certificate - First medical tourism company in Turkey
JCI certificate - JCI certificated hospitals in Turkey
TravelMEDI TURSAB certificate - TURSAB certificated medical tourism company in Turkey
TAOM certificate - TAOM certificated hospitals in Turkey
TPRECD certificate - TPRECD certificated hospitals in Turkey
TPRECD certificate - TPRECD certificated hospitals in Turkey

Näsoperation i Turkiet Före-Efter Resultat

Några av dem som har föredragit att TravelMEDI ska få en ny början på sitt liv genom att ha en Näsoperation i Turkiet procedur i Istanbul.

Observera att vi måste ta bort våra före-efter-galleribilder på grund av GDPR-begränsning. Vänligen kontakta oss för mer information och resultat före efter.

Berat is one of our patient coordinator

Patientkoordinator

Berat

Fråga nu!

En av våra patientkoordinatorer svarar uppriktigt på alla frågor du vill ställa om Näsoperation i Turkiet. Näsplastik detaljer, kostnad, recensioner från andra patienter som utfört näsplastik i Turkiet före-efter och resultat. Tveka inte att fråga allt du vill veta om näsplastik.

Näsoperation i Turkiet Videorekommendation

De flesta kliniker hävdar sig själva som den bästa kliniken i Istanbul och de lägger på sina webbplatser några recensioner från icke-pålitliga webbplatser som är trustpilot eller reddit, men dessa recensioner tas av bots som inte är mänskliga. Vi tillhandahåller riktiga videorekommendationer från våra patienter som utförde Näsoperation i Turkiet

Några av anledningarna till att patienter är nöjda som hade Näsoperation i Turkiet:

JCI ackrediterat sjukhus utrustat med högteknologi Hygieniska, rymliga operationssalar enligt EU-standarder Boende på lyxigt hotell i centrum av Istanbul VIP-tjänster (överföring, boende, assistans) med geniala kontaktannonser Du kommer att känna dig riktigt speciell, nästan som att vara hemma

Anna M. Videorecension

Anna har genomgått en näsplastikoperation av TravelMEDI 2021 och du kan lära dig vårt team och hennes erfarenhet medan du tittar på hennes recension efter en näsoperation i Istanbul.

Silvia Videorecension

Silvia har genomgått en näsplastikoperation av TravelMEDI 2022 och du kan lära dig vårt team och hennes erfarenhet medan du tittar på hennes recension efter en näsoperation i Istanbul.

Amal H. Videorecension

Amal har genomgått en näsplastikoperation av TravelMEDI 2022 och du kan lära dig vårt team och hennes erfarenhet medan du tittar på hennes recension efter en näsoperation i Istanbul.

12.000 Glada Patienter
30 Olika Länder
25 Vårdpersonal
Vittnesmål från Verifierade Patienter

Recensioner av Näsoperation i Turkiet

Recensioner av våra patienter som föredrar TravelMEDI för näsplastikoperation runt världen och deras Näsoperation i Turkiet-upplevelse.

Pris på Näsoperation i Turkiet

Pris Näsoperation i Turkiet operation beroende på olika faktorer. Såsom operationstekniken för näsplastik (öppen eller stängd näsplastik), erfarenheten av läkaren som ska utföra operationen Näsoperation i Turkiet och sjukhusutrustningen. I tabellen nedan kan du se en jämförelse av priset för operationen Näsoperation i Turkiet mellan Turkiet och andra länder (USA, Sverige, Storbritannien, Italien, Spanien, Polen, Mexiko).

LandPris på Näsoperation i Turkiet
Turkiet€2190 - €6500
Amerikas förenta stater€4600 - €15000
Storbritannien€4900 - €12000
Tjeckien€2800 - €8000
Polen€3300 - €7500
Mexiko€3750 - €6600
Sverige€5200 - €9600
Jämförelsetabell för kostnad för näsoperation mellan Turkiet och USA, Sverige, Europa

Som du kan se prisjämförelsetabellen driftskostnad för nosjobb i Turkiet från €2190 och det är 60 % mer ekonomiskt jämfört med priserna i USA, Sverige och Europa. kostnaden för plastikkirurgi i Turkiet är lägre än i Sverige , USA och Europa, men de låga driftskostnaderna betyder inte att kvaliteten på sjukvården är av låg kvalitet. Av denna anledning Näsoperation i Turkiet en av de mest populära operationerna i Turkiet och nästan 40 000 näsplastikoperationer utförs på ett år.

De främsta anledningarna till att patienter väljer Turkiet för näsplastik:

  • Pris för All Inclusive-paket: Det viktigaste kriteriet som personer som vill göra en näsplastikoperation letar efter och vill ha prismässigt är tydlighet. Turkiet har en prisfördel jämfört med Europa, Amerika eller Sverige med sin kvalitetsbehandling, boende, transfertjänster och all inclusive-pris. Som TravelMEDI vill vi påminna om att inom näsplastikbehandlingen, behandlingskostnader (såsom kirurgavgift, läkemedelsavgift, utrustningsavgifter, sjukhusavgift, testavgift), logiavgift, transferavgifter mellan sjukhuset och hotellet eller flygplatsen och hotellet är inkluderat i operationspriset.
  • Sjukvårdssystem på Hög Nivå: Turkiet var ett av de sällsynta länderna som inte upplevde en kris i hälsosystemet ens under pandemiperioden, eftersom det har storskaliga och systematiska hälsoinstitutioner (sjukhus, antal erfarna läkare, privata kliniker, välutrustade sjuksköterskor och assistenter ). Som TravelMEDI erbjuder vi våra patienter maximal hälsoservice till de mest överkomliga priserna i samarbete med erfarna specialistläkare och välutrustade sjukhus.
Försumma inte din hälsa, upptäck en ny du! Skicka in din begäran nu!

Your Name(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.