NÄSOPERATION I TURKIET

Slösa inte din tid,
Upptäck en ny du …

Näsoperation i Turkiet

Näsoperation i Turkiet

Näsoperation som är också känd som näsplastik är en av de mest föredragna estetiska operationerna. Tillsammans med utvecklingen inom medicinområdet och med hjälp av nya metoder är näsplastik operation en av de operationerna med mycket enklare och mycket bättre resultat.

Näsoperation genomförs av många läkare i Sverige. Näsplastik utförs av många läkare i stora städer som Stockholm, Göteborg och Malmö i Sverige. Näsplastik i Sverige, särskilt i städer som Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsinborg är mycket dyra på grund av höga kostnader. Av denna anledning åker många personer till olika länder för att ha näsplastik med lämpliga budgetar. Många svenskar åker till Turkiet för näsoperation, eftersom Turkiet är ungefär 3-3,5 timmar från Sverige.

Näsoperation i Turkiet İstanbul

Hur utförs näsplastik?

Näsoperation bör genomföras i samma operation genom att utvärdera strukturpronlemet i den inre delen av näsan och estetiska problem i den yttre delen. Eftersom strukturerna i näsan är sammankopplade, återspeglas deformationen hos en i de andra. Näsoperation genomförs med tanke på endast en struktur kan i allmänhet orsaka att annan deformation kommer fram och kanske förvärrar den. Av denna anledning bör de inre och yttre delarna av näsan utvärderas som en helhet och kirurgisk behandling bör utföras under samma session som helhet.

Till exempel en krökning som finns yttre delen av näsan sammanför med krökning i brosket som finns inre delen som kallas septum. Denna krökning orsakar ofta turbinatillväxt i näsborrarna. “Septorhinoplasty och turbina operationen” bör genomföras hos en sådan patient under samma session. Det är inte möjligt att endast korrigera den yttre krökningen utan att korrigera septum i näsan. Att korrigera septum i näsan gör det möjligt för patienten att andas lättare efter operationen.
Näsplastik operationen är en typ av operation som vanligtvis utförs under generell anestesi.
I enkla näsplastik operationer som endast kräver små rörelser kan lokalbedövning också appliceras i enlighet med läkarens önskemål. Medan operationen tar ungefär 2-2,5 timmar, tar en rhinoplasty operationen oftast 1 dag tillsammans med förberedelser före operationen och tillämpningar efter operationen och observationsperioder. Det är viktigt för er komfort att stanna på sjukhuset den första natten i enlighet med er läkares råd. Det finns två olika näsplastik tekniker som ofta föredras.

  • Öppen näskirurgi: De intranasala vävnaderna uppnås genom att göra ett snitt i huden i strukturen som kallas “columella” som delar näsborrarna i två och septoplasty eller rhinoplasty operationerna genomförs.
  • Stängd näskirurgi: Det problematiska området uppnås genom att komma in genom en av näsborrarna genom att göra snitt på vissa punkter och näskirurgi utförs. Det finns ingen risk för estetiska ärr, eftersom det inte finns något snittärr på den yttre delen av näsan.

Som TravelMEDI genomför vi oftast våra operationer med stängd näsplastik-teknik. Men beroende på patientens tillstånd och problem i näsan tillämpar vi också öppen näsoperation. Den teknik som ska väljas vid näsoperation varierar beroende på deformationen hos patienten, patientens önskemål och kirurgens erfarenhet.

Hur länge tar återhämtningsperioden för näsplastik?

Återhämtningsperioden hos patienter som genomgår näsplastik varierar beroende på operationensomfattning, patienter kan dock i regel börja gå runt inom 4-6 timmar, och om det inte finns illamående och kränkningar efter 6 timmar kan de börja äta. I vissa fall skrivas patienter ut samma dag men ibland skrivas de ut nästa dag efter att ha hållits under observation i 1 natt. I slutet av operationen placeras oftast tamponger i näsan. Dessa tamponger tas bort 1-2 dagar senare och formen som är placerad näsans baksida avlägsnas cirka 1 vecka efter operationen. Om inga komplikationer uppstår kan patienter oftast återvända till jobber inom 1 vecka efter operationen. Det är normalt att svullnad och blåmärken uppstår efter operationen och det sjunker till en nivå som kan täckas med smink på 1 vecka eller 10 dagar genom att minska med tiden. 75-80% av ödem som uppstår försvinner i 1 månad efter operationen. Den riktade formen och fullständig återhämtning uppnås ett år efter operationen. Under denna process är det normalt att se ödem i näsområdet som uppstår på morgonen och försvinner under de följande timmarna.

Vad bör övervägas efter näsplastik?

Ni bör rengöra silikontampongen som appliceras efter rhinoplasty den första veckan och hålla den öppen. På det här sättet kan ni andas lättare. Att appliceras is i minst 2-3 dagar kommer att skydda er mot svullnad och blåmärken som kan uppstå i näsan. Det är nödvändigt att ta en paus från sporter som kräver kroppskontakt, tyngdlyftning, tennis, andra tunga sporter och att bara ett tungt föremål i upp till 1 månad. Från och med den andra veckan kan man göra träning, simning och individuella sporter. Man kan vandra 2-3 dagar senare.

Om möjligt, är det nödvändigt att inte använda glasögon i 6 månader, om nödvändigt, ska det inte användas minst 2-3 månader och senare ska man använda glasögon som inte är särskilt tunga. Användning av linser bör föredras. För att förhindra ödem är det nödvändigt att ta en 1 månads paus från bastu, turkiskt bad, solarium, solbad och ångbad, hav och pool. Ni kan duscha efter att skenan har tagits bort.

Näsoperation Översikt

Anestesi

Generell

Procedurens Varaktighet

2-3 Timmar

Förbättring för att kunna delta i sportaktiviteter

4 Veckor

Exakt Resultat

6-12 Måneder

Återgå till det sociala livet

3 Dagar

Återgå till arbete

1 Vecka

Sjukhusvistelse

1 Nat

Genomsnittlig smärta efter 3 dagar

0-1 **

*Detta är endast för information. Var noga med att konsultera din läkare för diagnos och behandling.
**Smärtbedömnings skala: från 0 = smärtfri till högst 5 smärtor.

Medicinsk Samordnare

Vår medgrundare dermatolog Dr Oyku Celen är vår medicinska samordnare och organiserar behandlingarna som specifikt utvärderar patientens tillstånd och fall.

Sjukhus

TravelMEDI utförs alla sina operationer på sjukhus som är ackrediterade av JCI och har internationella standarder med den senaste tekniken.

Hotell

Våra patienter bor i allmänhet på AC Macka-Marriott hotellet i centrala Istanbul. Ni kan gå från hotellet till centrala Beşiktaş, Nişantaşı ve Taksim som är standens centra.

Några av våra patienter som har haft Näsoperation operationer hos oss i Istanbul för en ny start...

Näsoperation före efter

Titta på videon för att se recensionen från vår patient efter näsoperation, utförd i Istanbul av den bästa näsoperation i Turkiet, vilket lämnar vårt land mycket nöjd med upplevelsen.

Recensioner angående näsplastik i Turkiet.

Våra Certifikat

Näsoperation pris i Turkiet

Försumma inte din hälsa, upptäck en ny du!

Skicka in din begäran nu!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.