Vår Historia

TravelMEDI är ett medicinskt turismföretag som grundats av läkare och ett team som har specialiserat sig på turism i många år.

Serkan Celen, en av våra grundare, har arbetat i nationella och internationella företag inom turismområdet i ungefär 20 år.

Vår andra grundare och hudläkare Dr. Oyku Celen, en av de välkända läkarna i Turkiet, är en läkare som är specialiserad på hudsjukdomar. Hon har arbetat på många sjukhus och kliniker i Istanbul och tillhandahåller tjänster till sina patienter på sin klinik i Nisantasi sedan 2014.

TravelMEDI är det enda medicinska hälsoturismföretaget som är certifierat av amerikanska MTQUA (Medical Travel Quality Alliance). Sedan grundandet tillhandhåller TravelMEDI tjänster till sina patienter med butique och tjänstförståelse för hög kvalitet i enlighet med de standarder som bestämds av MTQUA. Hela vår process utvärderas regelbundet av MTQUA.

TravelMEDI tillhandahåller tjänster på engelska, italienska, spanska, franska, tyska och skandinaviska språken med sin butiktjänst förståelse. Vi erbjuder inte bara behandling till alla våra patienter som föredrar TravelMEDI, men vi skapar också reseprogram och förbereder ett individuellt reseprogram. Våra patientkoordinatorer ordnar flygbiljetter före processen och gör rese-behandlingorganisationer och följer dem.

Resplaner skapas med CRM-systemet för alla våra patienter som har köpt flygbiljetter. Före och efter operationen följs hela processen av våra patientkoordinatorer med CRM-systemet och uppgifter delas med läkaren som utför behandlingen. Efter operationen följs hela processen av våra patientkoordinatorer under 1 år.

CHEMEDI TRAVEL, är ett företag etablerat under taket av CLN SAGLIK TURIZM ORGANIZASYON LTD. STI. företag och godkänt av hälsoministeriet; Det är vårt företag som tillhandahåller förmedlande hälsotjänster till våra gäster som vill få sjukvård och har TURSAB-auktorisationsbeviset numrerat 14031.

Vårt Motto

 1. 1
  Diagnos

  Innan ni kommer till Turkiet för behandlingen, kommer vår patientkoordinatorer att dela information om er behandling med våra läkare i enlighet med den information som ni skickar oss. Våra läkare skickar behandlingsprotokollet som våra läkare har bestämt för er som “För-diagnos” tillsammans med reseplanering genom att förbereda en medicinsk utvärdering med våra patientkoordinatorer. Vårt syfte är att dela er information med vår läkare innan ni kommer hit och att erbjuda er rätt pris med rätt behandling.

 2. 2
  Behandling

  När ni kommer till Turkiet för behandlingen, kommer vi att ordna ett samråd med er läkare en dag före operationer och det gäller för många operationer. I detta samråd kommer vår läkare att undersöka er i detalj och göra er planering praktiskt. Under tiden kan vår patient ställa våra läkare alla sina frågor om operationen. På operationsdagen kommer vår läkare att utföra era kontroller och er operation på sjukhuset.

 3. 3
  Resa

  När våra patienter har beslutat om operationen rekommenderas flygbiljetter med den lämpligaste budgeten på de mest lämpliga datumen av våra resekonsulter. Efter att flygbiljetten och operationsdetaljter har fastställts, ordnas ert hotell, transfer till flygplats-hotell-klinik av oss och denna information skickas till er inom resplanen. Hela er reseprocess utförs av oss med vår egen personal.

Vårt Syfte

Som ett medicinsk turismföretag tillhandahåller TravelMEDI butiktjänst med 100% kundnöjdhet. Vårt syfte är att sammanföra ni och våra experter inom sina områden på kliniker och sjukhusen som är utrustade med dem senaste teknikerna med den mest lämpliga budgeten. Vi förväntar oss att ni kommer till Turkiet, till TravelMEDI för en upplevelse som ni kommer att känna er som hemma under er vistelse här med vår butiktjänst förståelse.

Vår Vision

 1. Möjlighet till behandling med de vackraste och senaste teknikerna
 2. Erbjuda er de bästa priserna på budget
 3. Erbjuda er läkare som är expert på sitt område i Turkiet
 4. Fullt stöd före och efter operationen
Varför föredrar våra patienter oss?

Professionella Medicinska Tjänster

Mer än 15+ års erfarenhet

TravelMEDI grundades av ett team som har många års erfarenhet inom hälsa och turism områden.

Bästa Pris

Vi erbjuder med TravelMEDI behandling i Turkiet med en mycket billigare budget än behandlingstjänsterna i ert land.

Tjänstekvalitet

Vi erbjuder behandlingmöjligheter på våra sjukhus med senaste tekniker och med våra läkare som är expert på sina områden.

Internationelltjänst

Som TravelMEDI erbjuder vi butik- och hög kvalitetstjänst till alla länder i världen, främst Europa, Asien, Amerika och Afrika.

Nyheter & Evenemang

Våra Certifikat

TravelMEDI är det enda turkiska företaget för medicinsk turism som är certifierat av Amerikanska MTQUA.

Hør mere om os

Låna ett öre till våra patienter