MTQUA TravelMEDI
MTQUA
CERTIFIED
First & Only in Turkey
MTQUA TravelMEDI
MTQUA CERTIFIED

First and only

Medical Company

in Turkey

Försumma inte din hälsa, Upptäck en ny du!

Fetmaoperation

i Turkiet


  • 15+ års erfarenhet av professionell medicinsk service
  • JCI ackrediterade sjukhus på hög nivå
  • All inclusive-paket till överkomligt pris
Gratis Konsultation

Your Name(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Fetmaoperation i Turkiet

Fetma är ett ganska populärt ämne nuförtiden och det har funnits många sätt att göra det på, antingen kirurgiskt eller icke-kirurgiskt. Utan tvekan kan det mest exakta och permanenta sättet att gå ner avsevärd mängd vikt uppnås med viktminskningsoperationer.

Eftersom viktminskning har forskats länge har vi så många möjligheter när det gäller tekniker. Det finns en mängd olika metoder såsom Gastric Ballong, Gastric Bypass, Gastric Sleeve (Gastric Resektion) etc. Var och en har sina egna fördelar, men det viktigaste steget är att ta reda på vilken. är mer adekvat för ditt mål och dina allmänna hälsotillstånd.

Vi utför hundratals fetmaoperationer i Istanbul med de bästa bariatriska kirurgerna i Istanbul som är specialiserade på fetmabehandlingar på fullfjädrade sjukhus. Om du vill förändra ditt liv, vara hälsosammare och leva mer bekvämt, låt oss guida dig genom denna process, våra expertkirurger kan ge dig råd om de bästa alternativen för dig.

Fetmaoperationer och fetmabehandlingar i Turkiet är mycket billigare än Sverige och USA eller Storbritannien tack vare valutaskillnaderna. En verkligt professionell service till ett rimligt pris är inte otillgänglig. Vi försöker alltid ge våra patienter komfort hemma och följa dem under hela processen.

Gastric Sleeve i Turkiet

Gastric Sleeve

Gastric Sleeve (Gastric Resektion) är den vanligaste viktminskningsoperationen i Europa, USA och Storbritannien. Huvudsyftet med Sleeve Gastrectomy är att minska Ghrelin-hormonet genom att göra Fundus-delen av magen mindre.

Gastric Sleeve i Turkiet

Gastric Bypass

Det är den första som utförs bland gastriska operationer och är den mest efterforskade tekniken. Det är en kirurgisk metod som minskar både volymen av magen och matupptaget.

Gastric Ballong i Turkiet

Gastric Ballong

Magballong är en av de senaste behandlingarna för viktminskning. Magballong används vanligtvis för sjukligt feta personer för att minska risken för kirurgiska ingrepp.

VARFÖR VÄLJA OSS FÖR

Fetmakirurgi i Turkiet

20+ års erfarenhet

Våra bariatriska kirurger har haft mer än 20 års erfarenhet av fetmabehandling med endokrina sjukdomar, laparoskopiska och endoskopiska ingrepp.

Drivs av professor

Alla våra fetmaoperationer utförs av professor doktor och hans kvalificerade läkarteam.

Sjukhus på hög nivå

Vårt sjukhus etablerades 2019 med hjälp av toppmodern utrustning och är ett av de största och mest avancerade sjukhusen i Istanbul.

Bästa priserna

Som TravelMEDI prioriterar vi alltid patienternas hälsa och erbjuder kvalitetssjukvård till de mest överkomliga priserna.

12.000 Glada Patienter
30 Olika Länder
25 Vårdpersonal
Best Obesity Surgeon in Turkey

Vår Doktor

Våra fetmaoperationer utförda av Prof. Dr. Servet Karahan och hans team av läkare. Vår läkare avslutade sin specialistutbildning för allmänkirurgi vid IU Capa Medicinska fakulteten, Institutionen för allmänkirurgi 1985 och blev professor 1996. Han har 105 skriftliga och muntliga publikationer inom områdena laparoskopisk kirurgi, lever, bukspottkörtel och gallvägar, båda inhemska och utländska.

Efter att ha utbildat många läkare inom fetma, utför Prof. Servet Karahan våra gastric sleeve- och Gastric Bypass-operationer med sitt team av 2 associerade professorer och 1 specialist.

Vårt Sjukhus

Vårt sjukhus tillhandahåller tjänster på ett inomhusområde på 55 000 kvadratmeter, med smart byggnadsteknik i 19 våningar, 450 bäddar och 2 av 16 fullt utrustade operationssalar med hybridoperationsteknik.

Sjukhuset sysselsätter 83 läkare i olika branscher och mer än 600 anställda.

Best Obesity Sjukhus in Turkey

Fetmaoperation i Turkiet Före-Efter

Några av dem som har föredragit att TravelMEDI får en ny början på sitt liv genom att ha ett Fetmaoperation i Turkiet-förfarande i Istanbul, Turkiet.

Observera att vi måste ta bort våra före-efter-galleribilder på grund av GDPR-begränsning. Vänligen kontakta oss för mer information och resultat före efter.

Berat is one of our patient coordinator

Patientkoordinator

Berat

Fråga nu!

One of our patient coordinators will sincerely answer any questions you want to ask about Fetmaoperation i Turkiet. Fetmaoperation i Turkiet details, cost, reviews from other patients who performed Fetmaoperation i Turkiet surgery in Turkey before and results. Do not hesitate to ask all you want to know about Fetmaoperation i Turkiet surgery.

Pris på Fetmaoperation i Turkiet

Kostnaden för operationen Fetmaoperation i Turkiet beroende på olika faktorer. Såsom typen av viktminskningsoperation (som magballong, sleeve eller bypass), erfarenheten av läkaren som ska utföra operationen Fetmaoperation i Turkiet och sjukhusutrustningen. I tabellen nedan kan du se en jämförelse av priset för operationen Fetmaoperation i Turkiet mellan Turkiet och andra länder (USA, Sverige, Storbritannien, Italien, Spanien, Polen, Mexiko).

LandPris på Fetmaoperation i Turkiet
Turkiet€3000 - €4200
Amerikas Förenta Stater€8500 - €33000
Storbritannien€9500 - €34000
Tjeckien€5500 - €7000
Polen€5000 - €7500
Mexiko€6750 - €18000
Sverige€8500 - €19500
Pris på Fetmaoperation i Turkiet jämförelsetabell mellan Turkiet och USA, Storbritannien, Sverige

Som du kan se prisjämförelsetabellen Fetmaoperation i Turkiet driftkostnad från €3000 och det är 60 % mer ekonomiskt jämfört med priserna i USA, Storbritannien och Europa. Kostnaden för bariatrisk operation i Turkiet är lägre än i Storbritannien, USA och Sverige, men de låga driftskostnaderna betyder inte att kvaliteten på sjukvården är av låg kvalitet. Av denna anledning Fetmaoperation i Turkiet en av de mest populära operationerna i Turkiet och nästan 40 000 Fetmaoperation i Turkiet operationer utförs på ett år.

De främsta anledningarna till att patienter väljer Turkiet för att opereras Fetmaoperation i Turkiet:

  • Pris för all inclusive-paket: De viktigaste kriterierna som människor som vill ha en Fetmaoperation i Turkiet-operation letar efter och vill ha när det gäller pris är tydlighet. Turkiet har en prisfördel jämfört med Europa, Amerika eller Storbritannien med sin kvalitetsbehandling, boende, transfertjänster och all inclusive-pris. Som TravelMEDI vill vi påminna dig om att inom Fetmaoperation i Turkiet behandlingen, behandlingskostnader (såsom kirurgavgift, läkemedelsavgift, utrustningsavgifter, sjukhusavgift, testavgift), logiavgift, transferavgifter mellan sjukhuset och hotellet eller flygplatsen och hotellet är inkluderade i operationspriset.
  • Sjukvårdssystem på hög nivå: Turkiet var ett av de sällsynta länderna som inte upplevde en kris i hälsosystemet ens under pandemiperioden, eftersom det har storskaliga och systematiska hälsoinstitutioner (sjukhus, antal erfarna läkare, privata kliniker, välutrustade sjuksköterskor och assistenter ). Som TravelMEDI erbjuder vi våra patienter maximal hälsoservice till de mest överkomliga priserna i samarbete med erfarna specialistläkare och välutrustade sjukhus.

Våra Certifikat

TravelMEDI MTQUA certificate - First medical tourism company in Turkey
JCI certificate - JCI certificated hospitals in Turkey
TravelMEDI TURSAB certificate - TURSAB certificated medical tourism company in Turkey
TAOM certificate - TAOM certificated hospitals in Turkey
TPRECD certificate - TPRECD certificated hospitals in Turkey
TPRECD certificate - TPRECD certificated hospitals in Turkey
Vittnesmål från Verifierade Patienter

Recensioner av Fetmaoperation i Turkiet

Reviews of our patients who prefer TravelMEDI for Fetmaoperation i Turkiet operation around the world and their Fetmaoperation i Turkiet experience.

Försumma inte din hälsa, upptäck en ny du! Skicka in din begäran nu!

Your Name(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.