MTQUA TravelMEDI
MTQUA
CERTIFIED
First & Only in Turkey
MTQUA TravelMEDI
MTQUA CERTIFIED

First and only

Medical Company

in Turkey

Försumma inte din hälsa, Upptäck en ny du!

Hårtransplantation

i Turkiet


 • 15+ års erfarenhet av professionell medicinsk service
 • JCI ackrediterade sjukhus på hög nivå
 • All inclusive-paket till överkomligt pris
Gratis Konsultation

Your Name(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Hårtransplantation i Turkiet

Hair Transplant

Hårtransplantation genomförs av vissa läkare vid hårtransplantationscentra i Sverige. De flesta hårtransplantationscentra finns i städer som Stockholm, Göteborg och Malmö. Personer som vill ha hårtransplantationen kan hitta hårtransplantationscentra i Sverige, särskilt i städer som Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Helsinborg.

Priserna för hårtransplantation i dessa städer är dock vanligtvis mycket dyra, eftersom de är höga. På grund av de höga priserna på hårtransplantationen letar många personer efter alternativa platser för hårtransplantation. Turkiet är ett av de föredragna länderna i hårtransplantationen, eftersom priserna på hårtransplantationen är rimliga och bra resultat kan uppnås på kliniker med hög kvalitet.

Vem kan ha hårtransplantation?

Hårtransplantation är en av de mest föredragna estetiska operationerna, särskilt av män, på grund av deras genetiska struktur. Även om den genetiska och hormonella strukturen hos kvinnor är annorlunda än män, genomförs hårtransplantation också för kvinnor som har avencerade håravfallsproblem på grund av olika skäl.

Bortsett från detta, kan denna procedur genomföras på personer som har ärr i hårbotten på grund av olika olyckor eller operationer genom att ta transplantat som vi kallar hår från andra regioner. Denna procedur som vi kallar Skar hårtransplantation, är mer än bara estetisk behandling.

Hur utförs hårtransplantation?

Syftet med hårtransplantationen är att transplantera hårsäckarna som tas från nacken, som vi kallar givarområdet, till det riktade skalliga området. Dessa hårsäckar som tas från nacken, kallas transplantat.

Nacken området som främst används i givarområdet, är det regionen som vi kallar mellan de två öronen. I vissa fall finns det inte tillräckligt med friskt hår på personens nacke. I sådana fall tas hårsäckar från områdena som personens bröst eller skägg och transplantationen utförs i de nödvändiga områdena. Prioriteringen här är alltid hårsäckarna i nacken. Eftersom dessa är hårsäckarna som är genetiska kodade för att inte tappas bort. Hårsäckar kan också tas från andra områden som innehåller hår som armar eller ben. Men detta föredras inte av många läkare, eftersom hårsäckarna inte är särskilt friska i dessa områden.

Det finns vissa tekniker för att ta bort hårsäckarna. Den senaste tekniken är FUE-metoden. I FUE-metoden tas hårsäckarna från nacken en efter en med en speciell apparat som kallas mikromotor eller manuel punch. För ytterligare information kan ni besöka vår hemsida FUE Metod.

Den andra metoden där hårsäckarna tas bort är FUT-metoden. FUT-metoden som är också känd som Strip-metoden, är att ta hårsäckarna med en hudremsa istället för att ta bort dem en efter en från nacken. Denna metod används inte så mycket längre. Eftersom i FUT-metoden finns det ett ärr i nacken området och mycket stor tantal transplantat kan inte erhållas.

Transplantation av hårsäckarna som tas från nacken till de tomma områden utförs med flera olike metoder. Alla dessa metoder är en fortsättning av FUE-metoden. Eftersom FUE är en metod för att ta bort hårsäckarna en efter en.

 1. Slit eller Safir tipsmetod: En kanal måste öppnas för placering av hårsäckarna. Denna kanal öppnas med små rakyhyvlar som vi kallar Slit eller speciella tips som vi kallar Safir.
 2. DHI-metod: I denna metod öppnas inte kanalen för placering av hårsäckarna. Denna placeras med en speciell penna.
 3. Robotisk metod: Även om det finns många tekniker som produceras för robotisk metoden, är det den mest kända apparaten från ARTAS-varumärket. Medan proceduren utförs av en operatörläkare vid ARTAS robotisk metod hårtransplantationen, placerar apparaten rötterna på transplantationsområdet genom att ta dem enligt den bestämda planen och det fastställda området. Den största nackdelen med denna metod är att den är väldigt långsam och därmed mindre rottransplantation utförs och är kostnad.
 4. Regenera Activa: Autolog mikrograftmetod, även känd som Regenera Activa, är en metod som främst syftar till att regenerera kapillärerna för att lösa problem med håravfall. Området mellan två öron på baksidan av huvudet, även känt som donatorområdet vid hårtransplantation, har hårrötter som är resistenta mot håravfall. I denna metod extraheras, bearbetas och injiceras donatorhår tillbaka i det vikande eller tunna området för att återskapa hårväxten.

Bortsett från dessa tekniker och metoder som vi har beskrivit för hårtransplantation, är alla andra tekniker är marknadsföringsmetoder som är inspirerade av dessa metoder och skapades med olika namn.

Efter att hårsäckarna har placerats i de nödvändiga områdena är hårtransplantationsproceduren slutförd.

Vad ska jag överväga att välja en hårklinik?

Hårtransplantation är en allvarlig kirurgisk tillämpning. Först och främst bör man veta det:

Hårtransplantation är en procedur som ska genomföras under kontroll av hudläkare eller plastikkirurgi läkare.

När ni bestämmer er för hårtransplantation bör ni först kontrollera om det finns en läkare i hårtransplantationscenter som ni föredrar. För att minimera riskerna med hårtransplantationen bör det utföras under kontroll av en läkare och av sjuksköterskor i hans/hennes expert område.

Expertis som kallas hårtransplantationsexpert finns inte inom medicinsk sektor i Turkiet och inte heller de andra länderna. Personer som presenterar sig som hårtransplantationsexpert på många kliniker är inte läkare. De är antingen sjuksköterskor eller personer som inte har något att göra med hälsa. Av denna anledning bör ni vara uppmärksamma på vem läkaren är när ni väljer. Även om hårtransplantationen är en procedur som utförs med lokalbedövning kan ni möta risker som kan uppstå under operationen och konsekvenser som kan orsaka permanenta skador efteråt. Er läkare kommer att utföra er operation genom att överväga er hälsa och planera att få det bästa resultatet.

Miljön där hårtransplantationen kommer att genomföras är också mycket viktig. Det måste vara en steril miljö i enlighet med internationella standarder. Kliniker, sjukhus eller medicinska centra är de lämpligaste platserna för hårtransplantationen.

Hur är processen efter hårtransplantation?

Hårtransplantationsproceduren är en procedur som tar 4-8 timmar. Efter proceduren lindas området där rötterna tas med ett bandage. Därefter kan ni gå till ert hem eller hotell. Under tiden kan ni börja använda de läkemedel som kommer att ges till er som beskrivs.

Den första eller andra dagen efter operationen tas ert bandage i nacken bort och ett medicinsk förband görs. Hårtvättprocessen som ni kommer att göra i 10 dagar efter det medicinska förbandet visas och förklaras i detalj. Hårtvättprocessen är kort som följer:

Lotionen som ges till er ska tillämpas på det område där hårsäckarna planterats och bör vänras i minst 45-60 minuter. Medan denna lotion mjukar sårskorpor som uppstår efter hårtransplantationen, ger den också hårsäckarna näring. Därefter rengörs lotionen med varmt vatten utan tryck. Efter att lotionen har rengjorts, tvättas både givarområdet och det transplanterade området med schampo. Massage rekommenderas under tvätt av givarområdet. Som visat er, tvättas det transplanterade området ungefär de första 5-6 dagarna med rörelser åt höger och vänster och på 6-7-8-9 och 10:e dagarna tvättas området med samma rörelser, lite mer varje dag. Användningen av kräm som kommer att ges till er för givarområdet de första 4-5 dagarna gör att detta område kan läka snabbt. Efter den 10:e tvätten slutförd, måste sårskorpor rengöras helt. När sårskorpor inte rengörs, dör de nya hårsäckarna, eftersom de inte kan andas. Av denna anledning är hårtvätt lika viktigt som hårtransplantationsproceduren.

Efter hårtransplantationen kommer 40-70% av era transplanterade hårsäckar mellan 1-3 att falla bort. Detta kallas chock avfall. Från den 4:e månaden efter chock avfall börjar era riktiga hårsäckar växa. Medan mellan 6-12 månader börjar hårsäckarna växa snabbt, blir de växande håret också tjockare. Även om det blir oftast under den 12:e månaden, blir håret tjockare hos vissa personer fram till den 18:e månaden medan det fortsätter att växa. Under denna period kommer alla hårsäckar att växa ut.

Bästa hårtransplantationsläkare i Turkiet

Hudläkare Dr. Oyku Celen

Dr. Oyku Celen är en hudläkare som specialiserat sig på hår och hud. Vår läkare som har utfört hårtransplantation i många år, genomför operationer av patienter på sin egen klinik under de senaste åren. Tillsammans med sin expertgrupp tillämpar hon den senaste och nyaste tekniken på sina patienter. Dr. Oyku Celen är också medlem i ISHRS och delar sina erfarenheter i många nationella och internationella kongresser och symposier.

Bästa hårtransplantationskliniken i Turkiet

Dr. Oyku Celen Klinik

En av de mest lyxiga klinikerna i Turkiet.

I en historisk byggnad på 400m2.

Utformad med italiensk arkitektur

Operationsrummen är hygeniska i enlighet med europeiska standarder och specialdesignade

Ni kommer att känna er som hemma och specialla

Översikt Över Operation av Hårtransplantation

Anestesi
Lokal
Procedurens Varaktighet
4-8 Timmar
Återhämtning av sportaktivitet
4 Veckor
Exakt Resultat
12-18 Måneder
Återgå till det sociala livet
2 Dagar
Återgå till arbete
2 Dagar
Sjukhusization
Behövs inte
Genomsnittlig smärta efter 3 dagar
0-1 **

*Det är endast för informationsändamål, kontakta er läkare för diagnos och behandling.

**Smärtbedömnings skala: från 0 = smärtfri till högst 5 smärtor..

Våra Certifikat

TravelMEDI MTQUA certificate - First medical tourism company in Turkey
JCI certificate - JCI certificated hospitals in Turkey
TravelMEDI TURSAB certificate - TURSAB certificated medical tourism company in Turkey
TAOM certificate - TAOM certificated hospitals in Turkey
TPRECD certificate - TPRECD certificated hospitals in Turkey
TPRECD certificate - TPRECD certificated hospitals in Turkey

Några av våra patienter som gjorde en ny start genom att komma till Istanbul och välja oss för hårtransplantation

Hårtransplantation Före och Efter

Berat is one of our patient coordinator

Patientkoordinator

Berat

Fråga nu!

En av våra patientkoordinatorer svarar uppriktigt på alla frågor du vill ställa om Hårtransplantation i Turkiet. Hårtransplantation i Turkiet detaljer, kostnad, recensioner från andra patienter som utförde Hårtransplantation i Turkiet före efter och resultat. Tveka inte att fråga allt du vill veta om operationen Hårtransplantation i Turkiet.

Hårtransplantation i Turkiet Videorekommendation

De flesta kliniker hävdar sig själva som den bästa kliniken i Istanbul och de lägger på sina webbplatser några recensioner från icke-pålitliga webbplatser som är trustpilot eller reddit, men dessa recensioner tas av bots som inte är mänskliga. Vi tillhandahåller riktiga videorekommendationer från våra patienter som utförde Hårtransplantation i Turkiet

Några av anledningarna till att patienter är nöjda som hade Hårtransplantation i Turkiet:

JCI ackrediterat sjukhus utrustat med högteknologi Hygieniska, rymliga operationssalar enligt EU-standarder Boende på lyxigt hotell i centrum av Istanbul VIP-tjänster (överföring, boende, assistans) med geniala kontaktannonser Du kommer att känna dig riktigt speciell, nästan som att vara hemma

Gianluca Video Recension

Gianluca har utförts hårtransplantation av Dr. CELEN 2020 och du kan se hans recension efter 9 månaders hårrestaurering.

Leonardo Video Recension

Leonardo har genomförts FUE-hårtransplantation av Dr. CELEN 2019 och du kan se hans recension efter operationen.

Giovanni Video Recension

Giovanni har blivit vald till DR.CELEN för hårrestaurering 2020 och du kan se hans recension efter hårtransplantationsoperationen Sapphire FUE.

Pris för Hårtransplantation i Turkiet

Priset är ett knepigt kriterium vid hårtransplantation som patienterna oftast misstas för. Det finns en stor möjlighet att få en misslyckad hårtransplantation om du gör din forskning endast baserat på priser. Det finns många hårtransplantationskliniker i Turkiet och vi rekommenderar dig alltid att överväga kvaliteten först istället för priset. I slutet av dagen kommer detta att vara en procedur som kan förändra ditt liv på båda sätten.

Hårtransplantationspriserna är mycket billigare än resten av världen. Turkiet har blivit världsledande 2017 och nästan 1500-2000 patienter anländer till Turkiet dagligen. Det finns en stor prisklass eftersom det finns ett stort utbud av kvalitet. Därför bör man överväga mycket väl innan man fattar ett beslut.

CLASSIC
1.790 No Hidden Cost
All Details Included
 • FUE Technique
 • Consultation with DR.CELEN
 • Maximum Graft
 • Medicine, Shampoo and Lotion
 • 2 Nights Luxury Hotell
 • VIP Transfer
 • Guarantee Certificate
 • 1 year Personal Assistance
EXCLUSIVE
2.890 No Hidden Cost
All Details Included
 • Sapphire FUE Technique
 • Needle-Free Anestesi
 • Regenera Activa (Pre-Op)
 • Consultation with DR. CELEN
 • Maximum Graft
 • Medicine, Shampoo and Lotion
 • 3 Måneder After Care Package
 • 4 Nights Luxury Hotell
 • VIP Transfer
 • Guarantee Certificate
 • 1 Year Personal Assistance
PREMIUM
2.190 No Hidden Cost
All Details Included
 • Sapphire FUE Technique
 • Needle-Free Anestesi
 • Consultation with DR. CELEN
 • Maximum Graft
 • MesoPRP
 • Medicine, Shampoo and Lotion
 • 3 Måneder After Care Package
 • 3 Nights Luxury Hotell
 • VIP Transfer
 • Guarantee Certificate
 • 1 year personal assistance
CLASSIC
2.490 No Hidden Cost
All Details Included
 • DHI Technique
 • Consultation with DR.CELEN
 • Maximum 2500 Graft
 • Medicine, Shampoo and Lotion
 • 2 Nights Luxury Hotell
 • VIP Transfer
 • Guarantee Certificate
 • 1 year Personal Assistance
EXCLUSIVE
3.590 No Hidden Cost
All Details Included
 • DHI Technique
 • Needle-Free Anestesi
 • Regenera Activa (Pre-Op)
 • Consultation with DR. CELEN
 • Maximum 2500 Graft
 • Medicine, Shampoo and Lotion
 • 3 Måneder After Care Package
 • 4 Nights Luxury Hotell
 • VIP Transfer
 • Guarantee Certificate
 • 1 Year Personal Assistance
PREMIUM
4.490 No Hidden Cost
All Details Included
 • DHI Technique
 • Needle-Free Anestesi
 • Consultation with DR. CELEN
 • 2 Day Operation
 • Maximum 5000 Graft
 • MesoPRP
 • Medicine, Shampoo and Lotion
 • 3 Nights Luxury Hotell
 • VIP Transfer
 • Guarantee Certificate
 • 1 year personal assistance
CLASSIC
1.790 No Hidden Cost
All Details Included
 • FUE Technique
 • Consultation with DR.CELEN
 • Maximum Graft
 • Medicine, Shampoo and Lotion
 • 2 Nights Luxury Hotell
 • VIP Transfer
 • Guarantee Certificate
 • 1 year Personal Assistance
EXCLUSIVE
2.890 No Hidden Cost
All Details Included
 • Sapphire FUE Technique
 • Needle-Free Anestesi
 • Regenera Activa (Pre-Op)
 • Consultation with DR. CELEN
 • Maximum Graft
 • Medicine, Shampoo and Lotion
 • 3 Måneder After Care Package
 • 4 Nights Luxury Hotell
 • VIP Transfer
 • Guarantee Certificate
 • 1 Year Personal Assistance
PREMIUM
2.490 No Hidden Cost
All Details Included
 • DHI Technique
 • Consultation with DR. CELEN
 • Maximum 2500 Graft
 • MesoPRP
 • Medicine, Shampoo and Lotion
 • 2 Nights Luxury Hotell
 • VIP Transfer
 • Guarantee Certificate
 • 1 year personal assistance
REGENERA
ACTIVA
1.490 No Hidden Cost
All Details Included
 • Consultation with DR. CELEN
 • Mixed with DR. CELEN's
  Special Formula
 • 3 Måneder After Care Package
 • 1 Night Luxury Hotell
 • VIP Transfer
 • 1 Year Personal Assistance
FUE
2.890 No Hidden Cost
All Details Included
 • Sapphire FUE Technique
 • Needle-Free Anestesi
 • Regenera Activa (Pre-Op)
 • Consultation with DR. CELEN
 • Maximum Graft
 • Medicine, Shampoo and Lotion
 • 3 Måneder After Care Package
 • 4 Nights Luxury Hotell
 • VIP Transfer
 • Guarantee Certificate
 • 1 Year Personal Assistance
DHI
3.590 No Hidden Cost
All Details Included
 • DHI Technique
 • Needle-Free Anestesi
 • Regenera Activa (Pre-Op)
 • Consultation with DR. CELEN
 • Maximum 2500 Graft
 • Medicine, Shampoo and Lotion
 • 3 Måneder After Care Package
 • 4 Nights Luxury Hotell
 • VIP Transfer
 • Guarantee Certificate
 • 1 year personal assistance
Försumma inte din hälsa, upptäck en ny du! Skicka in din begäran nu!

Your Name(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.