MTQUA TravelMEDI
MTQUA
CERTIFIED
First & Only in Turkey
MTQUA TravelMEDI
MTQUA CERTIFIED

First and only

Medical Company

in Turkey

Försumma inte din hälsa, Upptäck en ny du!

Hårtransplantation

i Turkiet


 • 15+ års erfarenhet av professionell medicinsk service
 • JCI ackrediterade sjukhus på hög nivå
 • All inclusive-paket till överkomligt pris
Gratis Konsultation

Your Name(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Hårtransplantation i Turkiet

Hair Transplant

Hårtransplantation genomförs av vissa läkare vid hårtransplantationscentra i Sverige. De flesta hårtransplantationscentra finns i städer som Stockholm, Göteborg och Malmö. Personer som vill ha hårtransplantationen kan hitta hårtransplantationscentra i Sverige, särskilt i städer som Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Helsinborg.

Priserna för hårtransplantation i dessa städer är dock vanligtvis mycket dyra, eftersom de är höga. På grund av de höga priserna på hårtransplantationen letar många personer efter alternativa platser för hårtransplantation. Turkiet är ett av de föredragna länderna i hårtransplantationen, eftersom priserna på hårtransplantationen är rimliga och bra resultat kan uppnås på kliniker med hög kvalitet.

Vem kan ha hårtransplantation?

Hårtransplantation är en av de mest föredragna estetiska operationerna, särskilt av män, på grund av deras genetiska struktur. Även om den genetiska och hormonella strukturen hos kvinnor är annorlunda än män, genomförs hårtransplantation också för kvinnor som har avencerade håravfallsproblem på grund av olika skäl.

Bortsett från detta, kan denna procedur genomföras på personer som har ärr i hårbotten på grund av olika olyckor eller operationer genom att ta transplantat som vi kallar hår från andra regioner. Denna procedur som vi kallar Skar hårtransplantation, är mer än bara estetisk behandling.

Hur utförs hårtransplantation?

Syftet med hårtransplantationen är att transplantera hårsäckarna som tas från nacken, som vi kallar givarområdet, till det riktade skalliga området. Dessa hårsäckar som tas från nacken, kallas transplantat.

Nacken området som främst används i givarområdet, är det regionen som vi kallar mellan de två öronen. I vissa fall finns det inte tillräckligt med friskt hår på personens nacke. I sådana fall tas hårsäckar från områdena som personens bröst eller skägg och transplantationen utförs i de nödvändiga områdena. Prioriteringen här är alltid hårsäckarna i nacken. Eftersom dessa är hårsäckarna som är genetiska kodade för att inte tappas bort. Hårsäckar kan också tas från andra områden som innehåller hår som armar eller ben. Men detta föredras inte av många läkare, eftersom hårsäckarna inte är särskilt friska i dessa områden.

Det finns vissa tekniker för att ta bort hårsäckarna. Den senaste tekniken är FUE-metoden. I FUE-metoden tas hårsäckarna från nacken en efter en med en speciell apparat som kallas mikromotor eller manuel punch. För ytterligare information kan ni besöka vår hemsida FUE Metod.

Den andra metoden där hårsäckarna tas bort är FUT-metoden. FUT-metoden som är också känd som Strip-metoden, är att ta hårsäckarna med en hudremsa istället för att ta bort dem en efter en från nacken. Denna metod används inte så mycket längre. Eftersom i FUT-metoden finns det ett ärr i nacken området och mycket stor tantal transplantat kan inte erhållas.

Transplantation av hårsäckarna som tas från nacken till de tomma områden utförs med flera olike metoder. Alla dessa metoder är en fortsättning av FUE-metoden. Eftersom FUE är en metod för att ta bort hårsäckarna en efter en.

FUE Hårtransplantation

FUE-tekniken innebär att man extraherar det friska hårtransplantatet med dess vävnad på och transplanterar det till det kala området. FUE-tekniken som är milstolpen för hårtransplantation spelar en stor roll för att ge framgångsrika hårtransplantationsresultat.

DHI Hårtransplantation

DHI-hårtransplantation utförs med speciella implanteringspennor som kallas CHOI-pennor. DHI-metodens huvudsakliga syfte är att implantera transplantatet direkt i hårbotten. I denna metod görs snitt och implantation samtidigt. På så sätt är operationen klar i endast 2 steg. Eftersom transplantaten implanteras i hårbotten direkt med Choi Pen, görs inga snitt i förväg.

Manuell FUE-hårtransplantation

Manuell FUE-metoden är processen att manuellt skörda det optimala antalet och kvaliteten på transplantat en efter en, utan att lämna några ärr i donatorområdet. Den manuella FUE-metoden är en teknik där transplantaten tas bort en efter en genom känsla och transplantatförlusten är minimal.

Hårtransplantation med Regenera Activa

En ny plan för behandling av håravfall har lanserats på hudläkaren Öykü Celens klinik. Som ett resultat av vår FoU har vi upplevt en betydande ökning av resultat av hårtransplantation om Regenera Activa utförs med hårtransplantation.

Vår klinik är en boutiqueklinik och vi planerar efter personliga önskemål och hårstrukturer hos våra patienter från hela världen och genomför procedurer för att få det mest naturliga utseendet och skydda hårfästet.

Bortsett från dessa tekniker och metoder som vi har beskrivit för hårtransplantation, är alla andra tekniker är marknadsföringsmetoder som är inspirerade av dessa metoder och skapades med olika namn.

Efter att hårsäckarna har placerats i de nödvändiga områdena är hårtransplantationsproceduren slutförd.

Vad ska jag överväga att välja en hårklinik?

Hårtransplantation är en allvarlig kirurgisk tillämpning. Först och främst bör man veta det:

Hårtransplantation är en procedur som ska genomföras under kontroll av hudläkare eller plastikkirurgi läkare.

När ni bestämmer er för hårtransplantation bör ni först kontrollera om det finns en läkare i hårtransplantationscenter som ni föredrar. För att minimera riskerna med hårtransplantationen bör det utföras under kontroll av en läkare och av sjuksköterskor i hans/hennes expert område.

Expertis som kallas hårtransplantationsexpert finns inte inom medicinsk sektor i Turkiet och inte heller de andra länderna. Personer som presenterar sig som hårtransplantationsexpert på många kliniker är inte läkare. De är antingen sjuksköterskor eller personer som inte har något att göra med hälsa. Av denna anledning bör ni vara uppmärksamma på vem läkaren är när ni väljer. Även om hårtransplantationen är en procedur som utförs med lokalbedövning kan ni möta risker som kan uppstå under operationen och konsekvenser som kan orsaka permanenta skador efteråt. Er läkare kommer att utföra er operation genom att överväga er hälsa och planera att få det bästa resultatet.

Miljön där hårtransplantationen kommer att genomföras är också mycket viktig. Det måste vara en steril miljö i enlighet med internationella standarder. Kliniker, sjukhus eller medicinska centra är de lämpligaste platserna för hårtransplantationen.

Hur är processen efter hårtransplantation?

Hårtransplantationsproceduren är en procedur som tar 4-8 timmar. Efter proceduren lindas området där rötterna tas med ett bandage. Därefter kan ni gå till ert hem eller hotell. Under tiden kan ni börja använda de läkemedel som kommer att ges till er som beskrivs.

Den första eller andra dagen efter operationen tas ert bandage i nacken bort och ett medicinsk förband görs. Hårtvättprocessen som ni kommer att göra i 10 dagar efter det medicinska förbandet visas och förklaras i detalj. Hårtvättprocessen är kort som följer:

Lotionen som ges till er ska tillämpas på det område där hårsäckarna planterats och bör vänras i minst 45-60 minuter. Medan denna lotion mjukar sårskorpor som uppstår efter hårtransplantationen, ger den också hårsäckarna näring. Därefter rengörs lotionen med varmt vatten utan tryck. Efter att lotionen har rengjorts, tvättas både givarområdet och det transplanterade området med schampo. Massage rekommenderas under tvätt av givarområdet. Som visat er, tvättas det transplanterade området ungefär de första 5-6 dagarna med rörelser åt höger och vänster och på 6-7-8-9 och 10:e dagarna tvättas området med samma rörelser, lite mer varje dag. Användningen av kräm som kommer att ges till er för givarområdet de första 4-5 dagarna gör att detta område kan läka snabbt. Efter den 10:e tvätten slutförd, måste sårskorpor rengöras helt. När sårskorpor inte rengörs, dör de nya hårsäckarna, eftersom de inte kan andas. Av denna anledning är hårtvätt lika viktigt som hårtransplantationsproceduren.

Efter hårtransplantationen kommer 40-70% av era transplanterade hårsäckar mellan 1-3 att falla bort. Detta kallas chock avfall. Från den 4:e månaden efter chock avfall börjar era riktiga hårsäckar växa. Medan mellan 6-12 månader börjar hårsäckarna växa snabbt, blir de växande håret också tjockare. Även om det blir oftast under den 12:e månaden, blir håret tjockare hos vissa personer fram till den 18:e månaden medan det fortsätter att växa. Under denna period kommer alla hårsäckar att växa ut.

Bästa hårtransplantationsläkare i Turkiet

Hudläkare Dr. Oyku Celen

Dr. Oyku Celen är en hudläkare som specialiserat sig på hår och hud. Vår läkare som har utfört hårtransplantation i många år, genomför operationer av patienter på sin egen klinik under de senaste åren. Tillsammans med sin expertgrupp tillämpar hon den senaste och nyaste tekniken på sina patienter. Dr. Oyku Celen är också medlem i ISHRS och delar sina erfarenheter i många nationella och internationella kongresser och symposier.

Bästa hårtransplantationskliniken i Turkiet

Dr. Oyku Celen Klinik

En av de mest lyxiga klinikerna i Turkiet.

I en historisk byggnad på 400m2.

Utformad med italiensk arkitektur

Operationsrummen är hygeniska i enlighet med europeiska standarder och specialdesignade

Ni kommer att känna er som hemma och specialla

Översikt Över Operation av Hårtransplantation

Anestesi
Lokal
Procedurens Varaktighet
4-8 Timmar
Återhämtning av sportaktivitet
4 Veckor
Exakt Resultat
12-18 Måneder
Återgå till det sociala livet
2 Dagar
Återgå till arbete
2 Dagar
Sjukhusization
Behövs inte
Genomsnittlig smärta efter 3 dagar
0-1 **

*Det är endast för informationsändamål, kontakta er läkare för diagnos och behandling.

**Smärtbedömnings skala: från 0 = smärtfri till högst 5 smärtor..

Våra Certifikat

TravelMEDI MTQUA certificate - First medical tourism company in Turkey
JCI certificate - JCI certificated hospitals in Turkey
TravelMEDI TURSAB certificate - TURSAB certificated medical tourism company in Turkey
TAOM certificate - TAOM certificated hospitals in Turkey
TPRECD certificate - TPRECD certificated hospitals in Turkey
TPRECD certificate - TPRECD certificated hospitals in Turkey

Några av våra patienter som gjorde en ny start genom att komma till Istanbul och välja oss för hårtransplantation

Hårtransplantation Före och Efter

Observera att vi måste ta bort våra före-efter-galleribilder på grund av GDPR-begränsning. Vänligen kontakta oss för mer information och resultat före efter.

Berat is one of our patient coordinator

Patientkoordinator

Berat

Fråga nu!

En av våra patientkoordinatorer svarar uppriktigt på alla frågor du vill ställa om Hårtransplantation i Turkiet. Hårtransplantation i Turkiet detaljer, kostnad, recensioner från andra patienter som utförde Hårtransplantation i Turkiet före efter och resultat. Tveka inte att fråga allt du vill veta om operationen Hårtransplantation i Turkiet.

Hårtransplantation i Turkiet Videorekommendation

De flesta kliniker hävdar sig själva som den bästa kliniken i Istanbul och de lägger på sina webbplatser några recensioner från icke-pålitliga webbplatser som är trustpilot eller reddit, men dessa recensioner tas av bots som inte är mänskliga. Vi tillhandahåller riktiga videorekommendationer från våra patienter som utförde Hårtransplantation i Turkiet

Några av anledningarna till att patienter är nöjda som hade Hårtransplantation i Turkiet:

JCI ackrediterat sjukhus utrustat med högteknologi Hygieniska, rymliga operationssalar enligt EU-standarder Boende på lyxigt hotell i centrum av Istanbul VIP-tjänster (överföring, boende, assistans) med geniala kontaktannonser Du kommer att känna dig riktigt speciell, nästan som att vara hemma

Gianluca Video Recension

Gianluca har utförts hårtransplantation av Dr. CELEN 2020 och du kan se hans recension efter 9 månaders hårrestaurering.

Leonardo Video Recension

Leonardo har genomförts FUE-hårtransplantation av Dr. CELEN 2019 och du kan se hans recension efter operationen.

Giovanni Video Recension

Giovanni har blivit vald till DR.CELEN för hårrestaurering 2020 och du kan se hans recension efter hårtransplantationsoperationen Sapphire FUE.

Pris för Hårtransplantation i Turkiet

Priset är ett knepigt kriterium vid hårtransplantation som patienterna oftast misstas för. Det finns en stor möjlighet att få en misslyckad hårtransplantation om du gör din forskning endast baserat på priser. Det finns många hårtransplantationskliniker i Turkiet och vi rekommenderar dig alltid att överväga kvaliteten först istället för priset. I slutet av dagen kommer detta att vara en procedur som kan förändra ditt liv på båda sätten.

Hårtransplantationspriserna är mycket billigare än resten av världen. Turkiet har blivit världsledande 2017 och nästan 1500-2000 patienter anländer till Turkiet dagligen. Det finns en stor prisklass eftersom det finns ett stort utbud av kvalitet. Därför bör man överväga mycket väl innan man fattar ett beslut.

Klassisk
2.000 Ingen Dold Kostnad
Alla Detaljer Ingår
 • FUE-teknik
 • Konsultation med Dr.Oyku CELEN
 • Max 4500 transplantat
 • 2 Nätter Lyxhotell
 • Läkemedel Efter Operation
 • VIP-överföring
 • Garanticertifikat & Rapportera
 • Personlig Assistans
Exklusiv
2.400 Ingen Dold Kostnad
Alla Detaljer Ingår
 • FUE-teknik
 • Konsultation med Dr.Oyku CELEN
 • Max 4500 transplantat
 • Smärtfri Anestesi
 • 3 Nätter Lyxhotell
 • Läkemedel Efter Operation
 • VIP-överföring
 • Eftervårdspaket
 • Garanticertifikat & Rapportera
 • Personlig Assistans
Premie
3.000 Ingen Dold Kostnad
Alla Detaljer Ingår
 • FUE-teknik
 • Smärtfri Anestesi
 • Konsultation med Dr.Oyku CELEN
 • Max 4500 transplantat
 • Regenera Activa (Pre-Op) NY
 • 4 Nätter Lyxhotell
 • Läkemedel Efter Operation
 • VIP-överföring
 • 3 Månader Eftervårdspaket
 • Garanticertifikat & Rapportera
 • Personlig Assistans
Klassisk
2.600 Ingen Dold Kostnad
Alla Detaljer Ingår
 • DHI-teknik
 • Konsultation med Dr.Oyku CELEN
 • Max 4000 transplantat
 • 2 Nätter Lyxhotell
 • Läkemedel Efter Operation
 • VIP-överföring
 • Garanticertifikat & Rapportera
 • Personlig Assistans
Exklusiv
2.900 Ingen Dold Kostnad
Alla Detaljer Ingår
 • DHI-teknik
 • Konsultation med Dr.Oyku CELEN
 • Max 4000 transplantat
 • Smärtfri Anestesi
 • 3 Nätter Lyxhotell
 • Läkemedel Efter Operation
 • VIP-överföring
 • Eftervårdspaket
 • Garanticertifikat & Rapportera
 • Personlig Assistans
Premium
3.500 Ingen Dold Kostnad
Alla Detaljer Ingår
 • DHI-teknik
 • Regenera Activa (Pre-Op) NY
 • Konsultation med Dr.Oyku CELEN
 • Max 4000 transplantat
 • Smärtfri Anestesi
 • 4 Nätter Lyxhotell
 • Läkemedel Efter Operation
 • VIP-överföring
 • 3 Månader Eftervårdspaket
 • Garanticertifikat & Rapportera
 • Personlig Assistans
Klassisk
3.000 Ingen Dold Kostnad
Alla Detaljer Ingår
 • Manuell FUE-teknik
 • Konsultation med Dr.Oyku CELEN
 • Max 4000 transplantat
 • 2 Nätter Lyxhotell
 • Läkemedel Efter Operation
 • VIP-överföring
 • Garanticertifikat & Rapportera
 • Personlig Assistans
Exklusiv
3.300 Ingen Dold Kostnad
Alla Detaljer Ingår
 • Manuell FUE-teknik
 • Konsultation med Dr.Oyku CELEN
 • Max 4000 transplantat
 • Smärtfri Anestesi
 • 3 Nätter Lyxhotell
 • Läkemedel Efter Operation
 • VIP-överföring
 • Eftervårdspaket
 • Garanticertifikat & Rapportera
 • Personlig Assistans
Premium
4.750 Ingen Dold Kostnad
Alla Detaljer Ingår
 • Manuell FUE-teknik
 • Konsultation med Dr.Oyku CELEN
 • Max 6500 transplantat
  (2 dagars drift)
 • Smärtfri Anestesi
 • 4 Nätter Lyxhotell
 • Läkemedel Efter Operation
 • VIP-överföring
 • 3 Månader Eftervårdspaket
 • Garanticertifikat & Rapporteras
 • Personlig Assistans
Klassisk
900 Ingen Dold Kostnad
Alla Detaljer Ingår
 • Utförd av hudläkaren Dr. Oyku CELEN
 • Hår mesoterapi med Regenera Activa
 • Eftervårdspaket
 • Personlig Assistans
Exklusiv
1.200 Ingen Dold Kostnad
Alla Detaljer Ingår
 • Utförd av hudläkaren Dr. Oyku CELEN
 • Fotona hårlaserbehandling

 • Hår mesoterapi med Regenera Activa
 • Eftervårdspaket
 • Hotell-Klinic-Hotell Transfer
 • Personlig Assistans
Premium
1.600 Ingen Dold Kostnad
Alla Detaljer Ingår
 • Utförd av hudläkaren Dr. Oyku CELEN
 • Fotona hårlaserbehandling

 • Hår mesoterapi med Regenera Activa
 • 3 Månader Eftervårdspaket
 • 2 Nätter Lyxhotell
 • VIP-överföring
 • Personlig Assistans
Viktiga Anteckningar
 • Hårtransplantationstekniker: Hårtransplantationsoperation utförd med FUE (Classic), DHI eller manuella FUE-metoder på vår klinik. Metodpreferensen för hårtransplantation görs av vår koordinator som Hudläkare Doktor Oyku Celen enligt patientens önskemål och lämplighet.
 • Konsultation och Planering: Konsultation och planering i alla våra hårtransplantationsoperationer på vår klinik utförs av hudläkaren Dr. Oyku Celen.
 • Maximalt Transplantat: Det maximala antalet transplantat varierar beroende på patientens donatorområde, storleken på det fria området och den teknik som ska appliceras. De transplantat du behöver i våra hårextraktionsprocedurer planeras av hudläkaren Dr. Oyku Celen på ett sätt som inte skadar ditt donatorområde.
 • 2 dagars operation (manuell FUE): Om patienten behöver mer än 4 500 transplantat i området som ska transplanteras och donatorområdets kapacitet är tillräcklig, kan 6 500 transplantat transplanteras med den manuella FUE-metoden på 2 dagar , i linje med patientens begäran. Med denna metod kan patienten uppnå resultatet efter 2 sessioner åt gången. Det viktiga för detta är att patientens donatorområde är starkt och dess storlek är tillräcklig.
 • Boende (hotell): Vår klinik erbjuder boendetjänster på 5* hotell i Taksim-Şişli-regionen. Boende inkluderar för enkelrum, BB (Bed and Breakfast). SNG-rum kan ändras till DBL-rum på din begäran.
 • Läkemedel efter operation: Läkemedel som smärtstillande och antibiotika som ska användas efter operationen, schampo och lotion som ska användas under hårtvätt, nackkudde och hårband för att göra dig mer bekväm tillhandahålls gratis av oss.
 • Transfer: När du anländer till Istanbul kommer du att välkomnas på flygplatsen av vårt team. Alla våra transfers, såsom flygplats, hotell och klinik, tillhandahålls kostnadsfritt av klinikens personal och fordon.
 • Smärtfri anestesi (nålfri): Många olika apparater och applikationer relaterade till smärtfri anestesi utförs på vår klinik. Våra patienter känner inte smärta med Equinox-enheten och den används även i USA och Kanada. Dessutom ges maximal komfort med nålfri anestesi. Specialmedicinering appliceras till våra patienter som har rädsla för smärta och upplever panikattacker.
 • Eftervårdspaket: Hårvårdsprocessen efter hårtransplantation är mycket viktig. Vi ges till våra patienter KAPIGEN Hair Styling Care Foam och KAPIGEN Anti Hair Loss Shampoo, som inte innehåller några skadliga kemikalier, i Eftervårdspaketet. Det stärker befintligt hår och ser till att nytransplanterat hår växer friskare.
 • Garantibevis och rapport: Efter varje hårtransplantationsoperation får våra patienter ett garantibevis i form av en rapport om operationen. Du kan hitta all information om ditt hår- och hårtransplantationsoperationsdetaljer som hur många transplantat som transplanterades, patientens hårbottenstruktur, hur många hårstrån transplantaten innehåller och vilken typ av resultat som förväntas efter operationen på detta intyg. All den informationen fylls av hudläkaren Oyku Celen.
 • Personlig assistans: Vår klinik arbetar med en boutique-servicestrategi och tilldelar personen du pratade med innan hårtransplantationen som personlig assistent för att stödja dig under din resa till Istanbul. Denna person kommer att stödja dig efter att du återvänt till ditt land, kostnadsfritt i 1 år, så att du kan uppnå bättre kvalitetsresultat.
Försumma inte din hälsa, upptäck en ny du! Skicka in din begäran nu!

Your Name(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.