BRÖSTFÖRSTORING I TURKIET

Slösa inte din tid,
Upptäck en ny du …

Bröstförstoring i Turkiet

Bröstförstoring i Turkiet

Bröstförstoringsoperationer är bland de mest föredragna estetiska operationerna av kvinnorna. Bröst är den viktigaste bilddetaljen i kvinnlig kroppsbyggnad. Även om dess huvudsakliga funktion är att amma och symbolisera kvinnlighet är det den mest distinkta faktorn av kvinnlig skönhet.

Bröstförstoring utförs av manga läkare i Sverige. På grund av de höga kostnaderna på kliniker eller sjukhus i stora städer som Stockholm, Göteborg och Malmö, är priserna för bröstförstoring mycket höga för många kvinnor som bor där. Kvinnor som inte tycker om att deras bröst är vackra kan känna sig ofullständiga.

Detta kan skada deras självkänsla. I det här fallet går många patienter i Sverige till olika länder för att ha bröstförstoring till ett mer överkomligt pris, eftersom det enda botemedlet är bröstförstoringsoperationen. Eftersom Turkiet liggar ungefär 3-3,5 timmar från Sverige, väljer många kvinnor att komma till Turkiet för att känna sig fysiskt mer pålitliga.

Bröstförstoring i Turkiet İstanbul
Hur utförs bröstförstoring?

Bröstförstoringsoperationen utförs för kvinnor som tycker att deras bröst är för små för att korrigera oproportionen i kroppslinjerna, särskilt höft- och bröstvolym. Det finns i allmänhet 2 huvudmetoder för bröstförstoringsoperationen:

Bröstförstoring med Eget Fett

Brystforstørrelse med fedtinjektion er en alternativ metode til patienter, der ikke ønsker silikoneprotese. For at udføre brystforstørrelse med fedtoverførsel skal patienten først og fremmest have overskydende fedtvæv. Det er en operation, fetdsugningen udføres ved at fjerne fedtet fra patientens underliv til brysterne gennem forskellige procedurer. Ved brystforstørrelsesoperation med fedtinjektion er det en blivende varighed, af stamcellerige fedtvæv insprøjtet i brystområdet hos patienten, gennemsnitlig mellem 40% og 50%. Med denne teknik opnås gennemsnitlig en større størrelse i det anvendte område.

Bröstförstoring med Implantat (Silikon):

Bröstförstoringsprocessen utförs med speciella implantat som kallas silikon. Silikon är ett kemiskt ämne som reagerar minst på människokroppen och miljö och som vi ofta stötar på inom medicin och i vårt dagliga liv. Det finns i 3 olika former som fast, gel och flytande. Den typ av silikon som är känd för att vara skadlig är flytande silikon och användningen av deras injektioner förbjöds 1996. Proteser som används vid bröstförstoring kan användas säkert under en livstid i enlighet med de studier som genomförts av tillverkarna.  De mest föredragna silikonbröstproteserna över hela världen är Mentor, Motiva, Mc Ghan, Natrella varumärke silikoner. Även om varje silikonmärke har sina egna egenskaper rekommenderar vi mestadels Motiva och Mentor varumärkena till våra patienter. Certifikat för implantat med dessa varumärken kommer att ges till er i slutet av operationen. Innan ett beslut fattas om ett bröstimplantat är det viktigt för er hälsa att ta reda på vilket märke som kommer att användas för er och om ett certifikat utfärdas efteråt.

Bröstproteser som används för bröstförstoring och även känd som bröstsilikon, utsätts för vissa distinktioner som form (droppe, dvs. Anatomisk, Rund, Asymmetrisk), innehåll (Silikon eller Vätska fysologiskt, dvs. Saltlösning) och ytstruktur (Grov, Platt, Silke). Vilken typ av protes som föredras i bröstförstoringsoperationer är relaterade till personens förväntningar, vilken typ av bröstform hon vill ha på kroppen och läkarens åsikter och rekommendationer.

Återhämtningsprocess efter bröstimplantat operation

Bröstimplantat operation tar ungefär 1-2 timmar. Du får gå hem samma dag som operationen eller nästa dag. De första två dagarna ska vanligtvis vilas. Under denna period kan man ha olika klagomål beroende på om protesen är placerad bakom muskeln eller framför muskeln. Smärtan är inte så mycket men känslan av fullhet kan vara obehaglig i några dagar. Under de första två dagarna kommer det att bli svullnad men det börjar minska från och med den tredje dagen. Vi kallar detta ödem efter bröstestetik. Smärtan ökar med armrörelser i proteser som är placerade bakom muskeln. Denna situation är begränsad till de första dagarna. Ödem (svullnad) som gradvis ökar under de första två dagarna efter bröstoperationen, börjar minska från och med den tredje dagen. Arm och kropp är avslappnade. Dagen efter operationen lämnas ett hudfärgat band där endast silikon placeras. Inget annat bandage appliceras. Ni bär sport-behå direkt över detta. Den tredje dagen kan ni duscha utan att ta bort bandaget. Bröstet är format med hjälp av sport-behå som skall användas i en månad efter operationen. Patienten kan återvändas till arbetet inom 3-4 dagar. Efter 3 veckor kommer protesen att placeras och bröstet återfår sin funktion normalt. Det rekommenderas till patienten att hålla sig borta från tunga sporter (kräver hoppning och löpning) i 2 månader.

Översikt över Bröstförstoring

Anestesi

Generell

Procedurens Varaktighet

2-3 Timmar

Förbättring för att kunna delta i sportaktiviteter

3-4 Veckor

Exakt Resultat

8-12 Månader

Återgå till det sociala livet

4 Dagar

Återgå till arbete

1 Vecka

Sjukhusvistelse

1 Nat

Genomsnittlig smärta efter 3 dagar

0-1 **

*Detta är endast för information. Var noga med att konsultera din läkare för diagnos och behandling.
**Smärtbedömnings skala: från 0 = smärtfri till högst 5 smärtor.

Medicinsk Samordnare

Vår medgrundare dermatolog Dr Oyku Celen är vår medicinska samordnare och organiserar behandlingarna som specifikt utvärderar patientens tillstånd och fall.

Sjukhus

TravelMEDI utförs alla sina operationer på sjukhus som är ackrediterade av JCI och har internationella standarder med den senaste tekniken.

Hotell

Våra patienter bor i allmänhet på AC Macka-Marriott hotellet i centrala Istanbul. Ni kan gå från hotellet till centrala Beşiktaş, Nişantaşı ve Taksim som är standens centra.

Några av dem som har föredragit en ny början i sina liv genom att ha en bröstförstoring i Istanbul.

Bröstförstoring Före Efter

Våra Certifikat

Pris för bröstförstoring i Turkiet

Försumma inte din hälsa, upptäck en ny du!

Skicka in din begäran nu!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.