MTQUA TravelMEDI
MTQUA
CERTIFIED
First & Only in Turkey
MTQUA TravelMEDI
MTQUA CERTIFIED

First and only

Medical Company

in Turkey

Försumma inte din hälsa, Upptäck en ny du!

Bröstförstoring

i Turkiet


  • 15+ års erfarenhet av professionell medicinsk service
  • JCI ackrediterade sjukhus på hög nivå
  • All inclusive-paket till överkomligt pris
Gratis Konsultation

Your Name(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Bröstförstoring i Turkiet

Bröstförstoringsoperationer är bland de mest föredragna estetiska operationerna av kvinnorna. Bröst är den viktigaste bilddetaljen i kvinnlig kroppsbyggnad. Även om dess huvudsakliga funktion är att amma och symbolisera kvinnlighet är det den mest distinkta faktorn av kvinnlig skönhet.

Bröstförstoring utförs av manga läkare i Sverige. På grund av de höga kostnaderna på kliniker eller sjukhus i stora städer som Stockholm, Göteborg och Malmö, är priserna för bröstförstoring mycket höga för många kvinnor som bor där. Kvinnor som inte tycker om att deras bröst är vackra kan känna sig ofullständiga.

Detta kan skada deras självkänsla. I det här fallet går många patienter i Sverige till olika länder för att ha bröstförstoring till ett mer överkomligt pris, eftersom det enda botemedlet är bröstförstoringsoperationen. Eftersom Turkiet liggar ungefär 3-3,5 timmar från Sverige, väljer många kvinnor att komma till Turkiet för att känna sig fysiskt mer pålitliga.

Detaljer om bröstförstoring, operationsprocess, vanligaste frågor om bröstförstoring. Prisjämförelsetabell för bröstförstoring mellan Turkiet och Sverige, Europa och Storbritannien

Bröstförstoring utförs med eget fett eller bröstimplantat. Du kan välja silikonstorlek och form med om du utför bröstförstoring med bröstimplantat. För ett mer naturligt utseende kan du välja bröstoperation med eget fett.

Bröstförstoring i Turkiet Detaljer


Anestesi

Generell

Procedurens Varaktighet

2-3 Timmar

Sjukhusization

1 Nat

Exakt Resultat

8-12 Måneder

Återgå till det sociala livet

4 Dagar

Återgå till arbete

1 Vecka

Återhämtning av sportaktivitet

3-4 Veckor

Genomsnittlig smärta efter 3 dagar

0-1 *

*Smärtbedömnings skala: från 0 = smärtfri till högst 5 smärtor.

Hur utförs bröstförstoring?

Bröstförstoringsoperationen utförs för kvinnor som tycker att deras bröst är för små för att korrigera oproportionen i kroppslinjerna, särskilt höft- och bröstvolym. Det finns i allmänhet 2 huvudmetoder för bröstförstoringsoperationen:

Bröstförstoring med Eget Fett

Bröstförstoring med fettinjektion är en alternativ metod för patienter som inte vill ha silikonproteser. För att utföra bröstförstoring med fettöverföring måste patienten först och främst ha överskott av fettvävnad. Det är en operation, fettsugningen görs genom att man tar bort fettet från patientens buk till brösten genom olika ingrepp. Vid bröstoperation med fettöverföring är det en permanent varaktighet av stamcellsfettvävnad som injiceras i patientens bröstområde, i genomsnitt mellan 40 % och 50 %. Med denna teknik uppnås en större storlek i genomsnitt i det applicerade området. Kvinnor föredrog mest denna metod som vill ha mer naturliga bröst.

Bröstförstoring med Implantat (Silikon)

Bröstförstoringsprocessen utförs med speciella implantat som kallas silikon. Silikon är ett kemiskt ämne som reagerar minst på människokroppen och miljö och som vi ofta stötar på inom medicin och i vårt dagliga liv. Det finns i 3 olika former som fast, gel och flytande. Den typ av silikon som är känd för att vara skadlig är flytande silikon och användningen av deras injektioner förbjöds 1996. Proteser som används vid bröstförstoring kan användas säkert under en livstid i enlighet med de studier som genomförts av tillverkarna. De mest föredragna silikonbröstproteserna över hela världen är Mentor, Motiva, Mc Ghan, Natrella varumärke silikoner. Även om varje silikonmärke har sina egna egenskaper rekommenderar vi mestadels Motiva och Mentor varumärkena till våra patienter. Certifikat för implantat med dessa varumärken kommer att ges till er i slutet av operationen. Innan ett beslut fattas om ett bröstimplantat är det viktigt för er hälsa att ta reda på vilket märke som kommer att användas för er och om ett certifikat utfärdas efteråt.

Bröstproteser som används för bröstförstoring och även känd som bröstsilikon, utsätts för vissa distinktioner som form (droppe, dvs. Anatomisk, Rund, Asymmetrisk), innehåll (Silikon eller Vätska fysologiskt, dvs. Saltlösning) och ytstruktur (Grov, Platt, Silke). Vilken typ av protes som föredras i bröstförstoringsoperationer är relaterade till personens förväntningar, vilken typ av bröstform hon vill ha på kroppen och läkarens åsikter och rekommendationer.

Återhämtningsprocess efter bröstimplantat operation

Bröstimplantat operation tar ungefär 1-2 timmar. Du får gå hem samma dag som operationen eller nästa dag. De första två dagarna ska vanligtvis vilas. Under denna period kan man ha olika klagomål beroende på om protesen är placerad bakom muskeln eller framför muskeln. Smärtan är inte så mycket men känslan av fullhet kan vara obehaglig i några dagar. Under de första två dagarna kommer det att bli svullnad men det börjar minska från och med den tredje dagen. Vi kallar detta ödem efter bröstestetik. Smärtan ökar med armrörelser i proteser som är placerade bakom muskeln. Denna situation är begränsad till de första dagarna. Ödem (svullnad) som gradvis ökar under de första två dagarna efter bröstoperationen, börjar minska från och med den tredje dagen. Arm och kropp är avslappnade. Dagen efter operationen lämnas ett hudfärgat band där endast silikon placeras. Inget annat bandage appliceras. Ni bär sport-behå direkt över detta. Den tredje dagen kan ni duscha utan att ta bort bandaget. Bröstet är format med hjälp av sport-behå som skall användas i en månad efter operationen. Patienten kan återvändas till arbetet inom 3-4 dagar. Efter 3 veckor kommer protesen att placeras och bröstet återfår sin funktion normalt. Det rekommenderas till patienten att hålla sig borta från tunga sporter (kräver hoppning och löpning) i 2 månader.

Medicinsk Samordnare

Vår medgrundare dermatolog Dr Oyku Celen är vår medicinska samordnare och organiserar behandlingarna som specifikt utvärderar patientens tillstånd och fall.

Kolan

Sjukhus

TravelMEDI utförs alla sina operationer på sjukhus som är ackrediterade av JCI och har internationella standarder med den senaste tekniken.

AC Macka

Hotell

Vi tar emot dig på lyxiga hotell av hög kvalitet i Istanbuls centrala områden som ligger nära våra medicinska anläggningar och även till alla turistattraktioner.

Våra Certifikat

TravelMEDI MTQUA certificate - First medical tourism company in Turkey
JCI certificate - JCI certificated hospitals in Turkey
TravelMEDI TURSAB certificate - TURSAB certificated medical tourism company in Turkey
TAOM certificate - TAOM certificated hospitals in Turkey
TPRECD certificate - TPRECD certificated hospitals in Turkey
TPRECD certificate - TPRECD certificated hospitals in Turkey

Bröstförstoring i Turkiet Före-Efter Resultat

Några av dem som har föredragit att TravelMEDI ska få en ny början på sitt liv genom att ha en Bröstförstoring i Turkiet procedur i Istanbul.

Observera att vi måste ta bort våra före-efter-galleribilder på grund av GDPR-begränsning. Vänligen kontakta oss för mer information och resultat före efter.

Berat is one of our patient coordinator

Patientkoordinator

Berat

Fråga nu!

One of our patient coordinators will sincerely answer any questions you want to ask about Bröstförstoring i Turkiet. Bröstförstoring i Turkiet details, cost, reviews from other patients who performed Bröstförstoring i Turkiet surgery in Turkey before and results. Do not hesitate to ask all you want to know about Bröstförstoring i Turkiet surgery.

Bröstförstoring i Turkiet Videorekommendation

De flesta kliniker hävdar sig själva som den bästa kliniken i Istanbul och de lägger på sina webbplatser några recensioner från icke-pålitliga webbplatser som är trustpilot eller reddit, men dessa recensioner tas av bots som inte är mänskliga. Vi tillhandahåller riktiga videorekommendationer från våra patienter som utförde Bröstförstoring i Turkiet

Några av anledningarna till att patienter är nöjda som hade Bröstförstoring i Turkiet:

JCI ackrediterat sjukhus utrustat med högteknologi Hygieniska, rymliga operationssalar enligt EU-standarder Boende på lyxigt hotell i centrum av Istanbul VIP-tjänster (överföring, boende, assistans) med geniala kontaktannonser Du kommer att känna dig riktigt speciell, nästan som att vara hemma
Vittnesmål från Verifierade Patienter

Recensioner av Bröstförstoring i Turkiet

Recensioner av våra patienter som föredrar TravelMEDI för Bröstförstoring i Turkiet operation runt världen och deras upplevelse av Bröstförstoring i Turkiet.

12.000 Glada Patienter
30 Olika Länder
25 Vårdpersonal

Pris på Bröstförstoring i Turkiet

Pris på Bröstförstoring i Turkiet beroende på olika faktorer. Såsom operationstekniken för bröstförstoring (bröstförstoring med fettöverföring eller kiselprotes), Om bröstförstoring kommer att utföras med ett silikonimplantat än kiselmärke som mentor, motiva, erfarenheten av läkaren som ska utföra operationen Bröstförstoring i Turkiet och sjukhusutrustningen. I tabellen nedan kan du se en jämförelse av priset för operationen Bröstförstoring i Turkiet mellan Turkiet och andra länder (USA, Kanada, Storbritannien, Sverige, Spanien, Polen, Mexiko).

LandPris på Bröstförstoring i Turkiet
Turkiet€2800 - €4200
Amerikas förenta stater€8500 - €14500
Storbritannien€7500 - €10500
Tjeckien€3500 - €8000
Polen€3700 - €6500
Mexiko€3750 - €6600
Sverige€6500 - €9600
Pris för jämförelsetabell för bröstförstoring mellan Turkiet och USA, Sverige, Europa

Som du kan se prisjämförelsetabellen Bröstförstoring i Turkiet kostar från €2800 och det är 60 % mer ekonomiskt jämfört med priserna i USA, Sverige och Europa. kostnaden för plastikkirurgi i Turkiet är lägre än i Sverige, USA och Europa, men de låga driftskostnaderna betyder inte att kvaliteten på sjukvården är av låg kvalitet. Av denna anledning Bröstförstoring i Turkiet en av de mest populära operationerna i Turkiet och nästan 40 000 Bröstförstoring i Turkiet operationer utförs på ett år.

De främsta anledningarna till att patienter väljer att Turkiet ska ha Bröstförstoring i Turkiet :

  • Pris för All Inclusive-paket: Det viktigaste kriteriet som personer som vill göra en bröstförstoringsoperation letar efter och vill ha prismässigt är tydlighet. Turkiet har en prisfördel jämfört med Europa, Amerika eller Sverige med sin kvalitetsbehandling, boende, transfertjänster och all inclusive-pris. Som TravelMEDI vill vi påminna dig om att inom bröstförstoringsbehandlingen, behandlingskostnader (såsom kirurgavgift, läkemedelsavgift, utrustningsavgifter, sjukhusavgift, testavgift), logiavgift, transferavgifter mellan sjukhuset och hotellet eller flygplatsen och hotellet är inkluderade i operationspriset.
  • Sjukvårdssystem på Hög Nivå: Turkiet var ett av de sällsynta länderna som inte upplevde en kris i hälsosystemet ens under pandemiperioden, eftersom det har storskaliga och systematiska hälsoinstitutioner (sjukhus, antal erfarna läkare, privata kliniker, välutrustade sjuksköterskor och assistenter ). Som TravelMEDI erbjuder vi våra patienter maximal hälsoservice till de mest överkomliga priserna i samarbete med erfarna specialistläkare och välutrustade sjukhus.
Försumma inte din hälsa, upptäck en ny du! Skicka in din begäran nu!

Your Name(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.