MTQUA TravelMEDI
MTQUA
CERTIFIED
First & Only in Turkey
MTQUA TravelMEDI
MTQUA CERTIFIED

First and only

Medical Company

in Turkey

Varför är plastikkirurgi överkomligt i Turkiet

Idag tar både män och kvinnor väl hand om sig själva för att se yngre ut genom att vidta ”försiktighetsåtgärder” som att investera pengar i estetiska procedurer. Denna trend har naturligtvis skapat en stor marknadsplats för estetiska förfaranden.

En annan anledning till den större efterfrågan på plastikkirurgi är radikalt ökad användning av sociala medier. Med vanliga smartphones har alla börjat ta selfies, vilket gav en kritisk och bedömande aspekt. Medan fotoredigeringsappar kan se bättre ut, kanske de inte är en permanent lösning! De som inte är nöjda med dessa fotoredigeringar skulle vilja dra nytta av plastikkirurgi.

Efterfrågan på plastikkirurgi ökar snabbt över hela världen. Turkiet har blivit ett av de mest föredragna länderna när det gäller plastikkirurgi tack vare sitt högt utvecklade sjukvårdssystem, moderna och tekniska sjukhus och överkomliga priser. I Turkiet och i resten av världen föredras bröstförstoring, fettsugning, BBL, näsplastik och bukplastik av kvinnor, medan hårtransplantation, näsplastik och gynekomasti föredras av män.

Varje dag ökar antalet internationella patienter som kommer till Turkiet för att genomgå plastikkirurgi. Det faktum att så många plastikkirurgier utförs i Turkiet har gjort det möjligt för turkiska kirurger att bli kända över hela världen. En annan mycket viktig faktor i ökningen av Turkiets berömmelse är överkomliga priser och fördelar. I andra länder kräver diagnos, behandling och utförande av operationer med samma anläggningar som Turkiet mycket större budgetar. Till exempel kommer en patient som väljer Turkiet att genomgå näsplastik sannolikt att betala en tredjedel av priset i sitt eget land.

Om mer än en plastikkirurgi kombineras kommer också denna prisfördel att vara större. Genom att kombinera olika operationer kan patienter få hårtransplantation och näsa, rygglyft och fettsugning eller ansiktslyftning och ögonlocksoperation på en gång och detta ger ett bra alternativ för priser.

En av de främsta anledningarna till att Turkiet är överkomligt är valutaskillnaderna. Medan 1USD är värt nästan 7TL är 1EUR nästan 8TL. Av denna anledning kan internationella patienter få plastikkirurgier till mycket rimliga priser i Turkiet.

Tack vare Turkiets prisfördel, service av hög kvalitet och nöjda patienter växer medicinsk turism varje år. Många patienter kommer till Turkiet för att genomgå plastikkirurgi från hela världen som Danmark, Italien, Spanien, Nederländerna, Norge, Österrike, Belgien, Sverige, Egypten, Ryssland, Georgien, Förenade Arabemiraten och mer.


Bästa plastikkirurgiska kliniken i Turkiet